Side by Side: Festival Concert – Inställt

Scandinavium
Inställt

Föregående Nästa

Konserten med Side by Side är inställd

Det internationella musiklägret Side by Side ställer om till digitalt på grund av coronapandemin. Därmed är konserten på Scandinavium i juni inställd. 

Information om återbetalning

  • Kortbetalda, bankbetalda, swishbetalda eller biljetter betalda med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot.
  • Biljetter köpta hos Biljettombud återköps hos valfritt Biljettombud.
  • Biljetter köpta hos Arenan återköps hos arenan.
  • För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen.
  • Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter.

Service - och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang. Sista dag för återlösen av biljetter är 2020-06-17.

Har du frågor? Kontakta eventinfo@gotevent.se.

2000 unga musiker sida vid sida med Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble

Side by Side by El Sistema är ett musikläger för barn och unga från hela världen. Lägret äger rum i Göteborg under fem dagar i juni och avslutas med en mäktig konsert på Scandinavium tillsammans med Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

För sjunde året i rad arrangeras det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema där över 2000 barn och unga samlas i Göteborg för att spela i orkester och sjunga i kör. Under några intensiva och härliga junidagar får de sida vid sida med professionella musiker skapa musik och utvecklas tillsammans.

Lägret avslutas pampigt med finalkonserten "Festival Concert" på Scandinavium den 16 juni. På konserten medverkar alla lägrets deltagare tillsammans med Göteborgs Symfoniker, Göteborgs Symfonikers Vokalensemble och dirigenterna Ron Daviz Alvarez och Emil Eliasson. 

Konserten bjuder på klassisk musik från:

  • Georg Friedrich Händel
  • Antonín Dvorák
  • Sergej Prokofjev
  • Georges Bizet
  • filmens värld

En del av Göteborgs 400-årsjubileum

Side by Side bygger broar mellan människor från olika kulturer och kontinenter och är en del av Göteborgs 400-årsjubileum. Firandet består av stor portion glädje och kreativitet hela vägen fram till jubileumsåret 2021. Målet är att Side by Side by El Sistema ska vara ett världsledande och internationellt musikläger för barn när Göteborg fyller 400 år.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

Inställt

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Vuxna: 160 kronor
Barn 4–15 år: 60 kronor
Barn under 4 år: går in fritt med betalande vuxen och sitter i knät. Önskas egen plats krävs biljett.
Rullstolsplatser: 160 kronor, 1 medföljare följer med fritt utan biljett. Bokas på telefon hos Ticketmaster Callcenter 0776-70 77 77 samt hos Ticketmaster Biljettombud.

Vanliga frågor och svar om biljetter