Side by Side by El Sistema

Scandinavium
50 - 150 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema kulminerar i ett gigantiskt finalfyrverkeri där lägrets alla deltagare medverkar tillsammans med Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble. 2000 musiker i alla åldrar samlas på Scandinavium för att spela och sjunga tillsammans i en mäktig musikmanifestation!

I mitten av juni samlas barn och unga från hela världen i Göteborg på det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema för att spela i orkester och sjunga i kör tillsammans. Genom musiken bygger vi broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Side by Side-lägrets centrala punkt är den stora Festivalkonserten i Scandinavium. Konserten samlar hundratals körsångare, sex olika symfoniorkestrar med över 1000 spelande barn och ungdomar, samt hela Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Vokalensemble. Alltihop dirigeras av Ron Davis Alvarez och Symfonikernas chefdirigent Santtu-Matias Rouvali. Festivalkonserten blir också slutpunkten på lägret för de yngsta orkestrarna och körerna.

Göteborgs Symfoniker är huvudarrangörer för Side by Side by El Sistema sedan 2016, i nära samverkan med Stiftelsen El Sistema Sverige. El Sistema är ett program skapat 1975 av ekonomen och musikern José Antonio Abreu i Venezuela med visionen att man genom musik kan medverka till att utveckla och skapa en positiv social förändring i barns liv. Som ett flaggskepp för Sveriges Nationalorkesters gedigna barn- och ungdomsverksamhet tar lägret plats som en viktig mötesplats för barn och unga!
Lägret är en del av Göteborgs 400-årsjubileum där vi tillsammans med barn och unga från hela världen firar vi med massor av glädje och kreativitet hela vägen fram till jubileumsåret 2021, och långt därefter.

Biljetter

Pris 50 - 150 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Scandinavium biljettkassa

Se öppettider

Biljettinformation

MAX
Max 15 biljetter.

RULLSTOLSPLATSER
150:- 1 medföljare med fritt utan biljett. Bokas på telefon CC 0771-707070.
Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion , D, G.

 

Vanliga frågor och svar om biljetter