Side by side

Scandinavium
60 - 160 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

Bra att veta inför evenemanget

Hålltider - Kom i god tid!
Insläpp: cirka kl. 14:00
Konsertstart: kl. 15:00

Biljetter & frågor
Under konsertdagen har Scandinaviums biljettkassa öppet från kl.12:00 - 15:30

Tillgänglighetsinformation
Personer med rullstol hänvisas till arenans huvudentré.  

Restauranger
McDonalds kiosker har öppet från kl. 14:00

På plats i arenan
Vid eventuella problem med dina platser ber dig snarast möjligt ta kontakt med våra värdar som finns i Scandinavium under evenemanget. Våra värdar finns på plats för att hjälpa till så tveka inte att ta kontakt med dem om du är missnöjd med något. Eventuella klagomål ska alltid framföras till våra värdar på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.

Ta dig till arenan
Vi uppmanar dig att i möjligaste mån åka kollektivt, cykla eller gå till evenemanget. Hitta närmaste resväg med hjälp av Västtrafik reseplanerare.

Parkering
Närmaste parkeringsplatser är Burgårdens gymnasium, Valhallas parkering och övriga parkeringsanläggningar i Gårda. Även Ullevigaraget går bra, det finns en fin gångväg rakt över Burgårdsparken. För att kolla övrig parkeringstillgänglighet samt aktuellt trafikläge, klicka här.

För allas trivsel
Scandinavium är en rökfri arena - rökning är endast tillåten på angiven plats, utanför sektion C & J. Förbudet gäller även e-cigarett. Föremål som kan orsaka andra skada får EJ tas med in i arenan till såsom paraplyer och pyroteknik.