Andrea Bocelli

Viktig information om 13-årsgräns
Läs mer
Scandinavium
940 - 2195 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

En av samtidens allra främsta operaröster återvänder till Sverige för en exklusiv konsert på Scandinavium i Göteborg den 16 mars 2019. Tillsammans med Stockholm Concert Orchestra och Gustavi Ungdomskör (The Youth Choir of Gothenburg Cathedral) kommer Andrea Bocelli att framföra kända operaarior och egna populära hits från den gedigna karriären.

”Om Gud kunde sjunga, skulle han låta som Bocelli.” Ingen uttrycker det bättre än Celine Dion. Bocellis gudomliga gåva; rösten med sin melankoliska och strålande ton, är oöverträffad när det kommer till att tolka låtar inspirerade av kärlekens färger."

Andrea Bocelli, även känd som "den fjärde tenoren", föddes med starr och miste synen vid 12 års ålder, men redan då kunde han spela både piano och flöjt. Han fick som tenor sitt genombrott på 90-talet, först i sitt hemland i en duett med Luciano Pavarotti och sedan på internationell nivå, på turné med den italienska världsstjärnan Zucchero. Men det är som populärsångare han har haft sina största succéer, inte minst tillsammans med Sarah Brightman i duetten "Time to Say Goodbye". Framgångarna på skivmarknaden har varit enorma med över 90 miljoner sålda album, där samlingsskivan Romanza från -97, än idag är Italiens mest sålda album.

Andrea Bocelli har varit en av världens mest älskade stjärnor i över tjugo år. Senaste besöket i Göteborg var 2006. Alltså är detta ett sällsynt tillfälle man inte får missa!

Biljetter

Pris 940 - 2195 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Åldersgräns 13 år.
Rullstolsplatser bokas hos Ticketmaster Callcenter telefon 077-1707070.
Grupper via eventinfo@gotevent.se

Vanliga frågor och svar om biljetter