Hoppa till innehåll

Ullevi

Atlético de Madrid–Juventus

Storlagen möter varandra i Supporters match

Efter åtta års väntan blir det äntligen stormatch på Ullevi! Den 11 augusti möts två av Europas absolut största fotbollsklubbar på arenan. Kom och se Atlético de Madrid och Juventus göra upp i försäsongens sista och viktigaste match. 

Båda storklubbarna ställer upp med sina starkaste elvor. Det betyder att Antoine Griezmann, Dusan Vlahovic och 21 andra stjärnor från fotbolls-EM och Copa America kommer till Göteborg.

Både Atlético de Madrid och Juventus lovar att ge de svenska och skandinaviska fotbollsfansen en oförglömlig upplevelse och drömmer om ett fullsatt Ullevi med fantastisk stämning.

Vi ses på Ullevi!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se.

För ett tryggare evenemang

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Åldersgräns

Barn under 13 år går in i målsmans sällskap. Alla, oavsett ålder, måste ha biljett för att komma in på arenan.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. De närmsta hållplatserna är Ullevi Norra och Ullevi Södra. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se eller telefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med fritt per biljett. Placering på sektion U med ingång via entré 9.

Läs mer om tillgängligheten på Ullevi.

Mat & Dryck

På Ullevi finns det kiosker som säljer drycker, snacks och lättare tilltugg som korv med bröd, wraps och pizzaslices.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Ullevi! Gå gärna in och följ @UllevArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}