Hoppa till innehåll

Gamla Ullevi

Sverige-Spanien

Svenska Fotbollförbundet 1904. Sverige.

Se damlandslaget i premiärupplagan av Nations League

I höst spelar damlandslaget i premiärupplagan av Nations League. Två hemmamatcher kommer att spelas på Nationalarenan Gamla Ullevi i Göteborg. Först ut är matchen mot Spanien den 22 september.

Nations League är en ny tävling som är en del av UEFA:s nya kvalformat på damsidan. Sverige har lottats in i grupp A4 och kommer att möta Spanien, Italien och Schweiz. Först ut av höstens viktiga matcher är en riktig stormatch mot idag sjunderankade Spanien.

- Hösten kommer innehålla många bra matcher och börjar med en riktigt spännande drabbning med Spanien direkt. Vi ser fram emot Nations League och att åter får spela framför våra fantastiska supportrar på nationalarenan Gamla Ullevi under höstens två första hemmamatcher, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Vi ses på Gamla Ullevi!

Bra att veta

Rullstolsplatser

Rullstolsplats köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77.

Föreningsbiljetter

För att köpa föreningsbiljetter behövs en kod. Har er förening inte fått någon kod mejla eventinfo@gotevent.se. Sedan kan du boka via länken i mejlet eller via ticketmaster.se

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Gamla Ullevi. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Gamla Ullevi! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}