Thåström är sminkad som en clown och röker en cigarett.

Thåström

Scandinavium
560 - 695 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Rockstjärnan Thåström live på Scandinavium

I vår ger sig Thåström ut på en riksomfattande turné med stopp på Scandinavium i Göteborg den 6 maj. Publiken kan förvänta sig en magisk konsert, precis som vanligt när denna rockstjärna står på scen. Thåströms livekonserter existerar i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar.

Under pandemiåret 2020 tröstades vi av Thåströms grammisnominerade livealbum ”Klockan 2 på natten, öppet fönster…” och nu kan vi äntligen börja längta efter att få uppleva hans musik live på riktigt. Uppladdningen inför konserten startade redan under hösten med det nya albumet "Dom som skiner".

Det är inte första gången Thåström står på Scandinaviums scen. År 1985 uppträdde han under den stora ANC-galan, även kallad Svensk Rock mot apartheid, och 1987 bjöd han på en konsert tillsammans med Imperiet. Nu ser vi fram emot att välkomna honom tillbaka till arenan med ny musik i bagaget.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

560 - 695 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 10 biljetter per köp.

Rullstolsbiljetter köps via ticketmaster.se eller på telefonnummer 0776-70 77 77.
1 fri medföljare per biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T. 

Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa