Thomas Stenström

Scandinavium
530 - 740 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Thomas Stenström intar Scandinaviums scen

Thomas Stenström är högaktuell med ny musik och sin framgångsrika medverkan i ”Så mycket bättre”. I januari blir han dessutom den första artisten att köra fyra (utsålda) Pustervik-konserter på rad. Och i maj återvänder han till Göteborg för att äntligen kliva upp på Scandinaviums scen!

I september släppte Thomas Stenström sitt nya album ”Spring baby spring” med hyllade singlar som ”Det är nog aldrig för sent för oss två”, ”Nätterna” och ”Hej hallå”. Under hösten har vi även kunnat se honom i årets säsong av ”Så Mycket Bättre” och med fantastiska tolkningar av Sugarplum Fairy, Melissa Horn, Peter Jöback och Harpo har han charmat hela det svenska folket.

2022 är det dags för Thomas Stenström att äntra de stora scenerna. Efter fyra utsålda Pustervikspelningar i januari kommer han att återvända till Göteborg för att spela på Scandinavium.

– Att äntligen få stå på samma scen som Maiden har gjort är en Uddevallapojks största dröm. Göteborg ligger mig varmt om hjärtat, storasyster till min hemstad, lite läskig, alltid steget före men har alltid ens rygg. Jag ska ta i så dom får bygga om Scandinavium efter vi vart där, säger Thomas Stenström.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

530 - 740 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 10 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats kostar 740 kronor och köps via ticketmaster.se eller Ticketmaster call center på 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Åldersgräns

Åldersgräns 13 år på grund av ljudnivåerna. På ståplats är åldersgränsen 18 år.

Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19