Trevor Noah.

Trevor Noah – Inställt

Viktig information om 13-årsgräns
Scandinavium
Inställt

Föregående Nästa

Trevor Noahs show på Scandinavium ställs in

Trevor Noahs show "Loud & Clear" på Scandinavium den 1 juni har blivit inställd. Arrangören har gjort sitt bästa för att försöka hitta ett nytt datum, men det har tyvärr inte varit möjligt. Förhoppningsvis kommer det en ny chans för Trevor Noah att uppträda i Göteborg framöver.

Information om återbetalning

  • Kortbetalda, bankbetalda, swishbetalda eller biljetter betalda med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot inom två veckor.
  • Biljetter köpta hos Biljettombud återköps hos valfritt Biljettombud.
  • För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.
  • Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.

Service - och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang. Sista dag för återlösen av biljetter är 2020-06-17. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta arrangören på boxoffice@acomicsoul.com eller oss på Got Event på eventinfo@gotevent.se.

Biljetter

Inställt

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

MAX
10 biljetter.

RULLSTOLSPLATSER
1 ledsagare går med fritt med biljett. Bokas på Ticketmaster.se eller telefon hos Ticketmaster Callcenter
tel. 0776-70 77 77 samt hos Got Event biljett på Valhallagatan 3.


Hur bevisar jag att jag är 13 år eller äldre?
Giltig id-handling är id-kort, körkort eller pass. Det går också bra att skriva ut personbevis på Skatteverkets hemsida.

Vanliga frågor och svar om biljetter