Trollkarlen från Oz

Scandinavium
450 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Arena Restaurant & Bar

Du vet väl att Scandinavium har en riktigt bra restaurang?

Jag vill veta mer!

Den kritikerrosade föreställningen, Trollkarlen från Oz, har setts av över 100 000 personer och belönats med en grammis för den specialskrivna musiken. I maj kommer Glada Hudiks nytolkning till Scandinavium!

I den fria nytolkningen av L. Frank Baums ”Trollkarlen från Oz” är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden - en värld fylld av motarbetade plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor.

Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.

I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger - att våga vara människa.

Den grammisbelönade musiken till föreställningen är specialskriven av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe.

Varmt välkommen till en magisk afton av och med Glada Hudik-teatern!

Biljetter

Pris 450 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

(Biljettkassan Scandinavium)
Scandinavium, Valhallagatan 1

Se öppettider