UEFA Womens Champions League Final i Göteborg 2021

UEFA Women's Champions League Final

Gamla Ullevi
Pris ej fastställt

Mer information kommer

Föregående Nästa

Upplev passion och fotboll av högsta klass när Europas två bästa lag möts på Gamla Ullevi i Göteborg

UEFA Champions League är den största turneringen för klubblag i Europa, och i finalen koras Europas bästa lag i en direkt avgörande match. Detta är första gången någonsin som Sverige är värd för en Champions League-final.

Vilka lag som spelar kommer stå klart efter semifinalerna som går i början av maj, men räkna med fotboll på allra högsta nivå. Vi håller givetvis tummarna för att matchen kommer kunna spelas inför publik så att vi kan uppleva spänningen och magin tillsammans från läktaren. 

I samband med evenemanget i Göteborg görs också ett antal insatser för att ge kraft och energi till den lokala fotbollsrörelsen, med särskild fokus på flickor och kvinnor. UEFA Women's Champions League Final är en del i Svenska Fotbollsförbundets och destinationen Göteborgs långsiktiga strategi att använda evenemang för att bidra till ett välmående samhälle inom hälsa och jämlikhet. 

UEFA Women's Champions League Final arrangeras av Göteborgs Stad via dess bolag Göteborg & Co och Got Event, i nära samverkan med Svenska Fotbollsförbundet och Göteborgs Fotbollsförbund.

Mer information om finalen i Göteborg.
Mer information om turneringen UEFA Women's Champions League

Biljetter

Pris Pris ej fastställt Mer information kommer

Biljettkassa

Biljettkassan är stängd tills vidare.

Biljettinformation

Med anledning av Covid-19 går det inte att i nuläget säga något om biljetter eller när ett eventuellt biljettsläpp kan bli. Vi följer utvecklingen och de restriktioner som gäller från myndigheterna. Vi kommer att löpande publicera aktuell information om eventuellt biljettsläpp här.