Ursäkta Live

Scandinavium
295 - 1995 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Johanna Nordström och Edvin Törnblom tar showen "Ursäkta Live" till Scandinavium

Johanna Nordström och Edvin Törnblom har gjort stor succé med podcasten ”Ursäkta”, som är en av de mest lyssnade i Sverige någonsin. Nu tar de klivet upp i rampljuset med blixtrar och dunder. Den 16 september står de tillsammans på Scandinaviums scen.

”Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd”, hälsar Johanna & Edvin.

Ursäkta Live är en show som hyllar 2000-talets superstars. Publiken får åka med på en fartfylld resa tillsammans med Sveriges svar på Jennifer Lopez & Beyoncé.

”Publiken kommer att bli blown away av vår show och definitivt häpna över våra talanger”, avslutar Johanna & Edvin.

Superstars: Johanna Nordström & Edvin Törnblom.
Regi: Fredrik ”Benke” Rydman
Manus: Pål Ströbaek

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

295 - 1995 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Max 10 biljetter per köp.

Rullstolsplats

Rullstolsplats köps via ticketmaster.se eller Ticketmasters tillgänglighetstelefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Premiumbiljetter

I premiumbiljetterna ingår kvällens show på Scandinavium och gästlista till den officiella efterfesten (på hemlig plats) inklusive garderob och Fast Track. OBS! 21-årsgräns.