Kosovare Asllani.

VM-kval i fotboll

Gamla Ullevi
80 - 180 SEK

För tillfället uppbokat

Föregående Nästa

Se silverhjältarna från OS spela VM-kval på Gamla Ullevi

Den 21 september kan du uppleva Sveriges bästa fotboll live på Gamla Ullevi i Göteborg! Då hälsar vi de svenska silverhjältarna från OS i Tokyo välkomna hem till sin Nationalarena för att möta Georgien i VM-kvalet.

Det svenska damlandslaget gjorde stor succé och skrev fotbollshistoria under sommarens OS-turnering i Tokyo. Aldrig tidigare har ett svenskt fotbollslandslag tagit fem raka segrar fram till final i ett sådant stort mästerskap. Dessutom satte de ett nytt rekord för damlandslaget genom att göra hela 14 mål under turneringen!

Nu tar laget sikte mot VM i Australien och Nya Zeeland 2023. Kvalet spelas i nio grupper där Sverige tillhör Grupp A tillsammans med Finland, Georgien, Irland och Slovakien. De nio gruppsegrarna går direkt vidare till VM medan gruppernas andraplacerade lag spelar playoff om de två, eventuellt tre, sista europeiska platserna till slutspelet. I gruppspelets första hemmamatch får Sverige möta Georgien. 

– Vi ser verkligen fram emot att få komma hem till vår nationalarena Gamla Ullevi och spela VM-kval inför våra fantastiska supportrar igen. Det har hela landslaget längtat efter och vi ska se till att det blir en riktigt bra match och upplevelse för alla på plats, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Biljetter

80 - 180 SEK För tillfället uppbokat

Biljettkassa

Got Event Biljett

Biljettinformation

Begränsat antal biljetter enligt rådande restriktioner. Max antal biljetter per kund är 8 stycken.

Priser

Vuxen: 180 kronor
Barn 4–18 år: 100 kronor
Föreningsbiljetter: 80 kronor

Rullstolsbiljetter

Rullstolsplats bokas via ticketmaster.se eller på telefon 0776-70 77 77.