Zara Larsson

Scandinavium
695 - 1155 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Popdrottningen Zara Larsson intar Scandinavium

I slutet av året åker Zara Larsson ut på sin allra första arenaturné! Den 19 november får vi äntligen se popdrottningen på Scandinavium i Göteborg. Zara Larsson lovar att det kommer bli något alldeles extra!

”Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!”

I sommar är det två år sedan Zara Larsson stod inför den svenska publiken när hon 2019 gjorde årets enda konsert på hemmaplan under Way Out West. Tidigare har hon turnerat i USA och agerat support åt Ed Sheeran på hans Divide Tour. Sedan dess har hon vuxit ännu mer utanför Sveriges gränser och uppmärksammats i flera internationella medier. I slutet av 2020 utsågs hon även till Best Nordic Act på MTV EMA.

I början av 2021 blev Zara Larsson ett av vårens hetaste namn när hon gjorde en kritikerrosad global livestream i samband med släppet av sitt tredje album ”Poster Girl”.

"Det känns oerhört bra att kunna fylla på vår evenemangskalender igen. Och att göra det med Zara Larsson är helt magiskt. Hon är en svensk superartist som vi och publiken längtat efter", säger Lotta Nibell, vd på Got Event.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

695 - 1155 SEK Köp biljetter

Biljettkassa

Got Event Biljett

Biljettinformation

13-årsgräns gäller på ståplats och golden circle. På läktaren är det inte någon åldersgräns.

Max 15 biljetter per bokning.