VM-kval i fotboll

Gamla Ullevi
80 - 180 SEK

Utsålt

Köp biljetter
Föregående Nästa

Se silverhjältarna från OS spela VM-kval på Gamla Ullevi

Den 25 november kan du uppleva Sveriges bästa fotboll live på Gamla Ullevi i Göteborg! Då hälsar vi återigen de svenska silverhjältarna från OS i Tokyo välkomna hem till sin Nationalarena för att spela VM-kval. Denna gång står Finland för motståndet.

Svenska Damlandslaget har sikte mot VM i Australien och Nya Zeeland 2023. I gruppspelets första hemmamatch besegrade de Georgien med 4–0 inför 2723 supportrar. Det var första matchen med publik på Gamla Ullevi sedan hösten 2019, och VM-kvalmatchen mot Finland den 25 november blir den första utan några publikrestriktioner alls.

– Vi märkte en stor skillnad senast mot Georgien och det var riktigt inspirerande för laget att äntligen få spela inför publik på vår Nationalarena igen. Våra supportrar på hemmaplan lyfter oss alltid och det ska bli väldigt roligt att mot Finland, en på förhand viktig och bra match, få spela inför ännu mer publik på plats. Vi hoppas så många som möjligt kan komma så ska vi göra vårt allra bästa för att spela en minnesvärd match, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Kvalet spelas i nio grupper där Sverige tillhör Grupp A tillsammans med Finland, Georgien, Irland och Slovakien. De nio gruppsegrarna går direkt vidare till VM medan gruppernas andraplacerade lag spelar playoff om de två, eventuellt tre, sista europeiska platserna till slutspelet.

Vi ses på Gamla Ullevi!

Biljetter

80 - 180 SEK Köp biljetter Utsålt

Biljettinformation

Rullstolsbiljetter

Rullstolsplats bokas via ticketmaster.se eller på telefon 0776-70 77 77.

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetter kostar 120 kronor styck på långsida och 80 kronor styck i kurva/kortsida. Biljetterna köps via länk med lösenord. Mejla till eventinfo@gotevent.se för att få lösenordet.
Minimum 10 biljetter och maximum 50 biljetter per förening.

Information.

Information gällande covid-19 och vaccinationsbevis

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Covid-19
Planen på Gamla Ullevi.

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på matchdagen kommer de gå att köpa på plats i Gamla Ullevis biljettkassa.

Biljettkassa på Gamla Ullevi