Scandinavium

offsidebar

Vill du bjuda dina kollegor, kunder eller vänner på en riktigt maxad upplevelse i samband med något av de stora evenemangen på Scandinavium? Då är vår exklusiva lounge Offside Bar den perfekta lokalen.

Hyr vår VIP-bar för kvällen

Offside Bar är Scandinaviums allra finaste lokal som bara är öppen för slutna sällskap på mellan 15 och 30 personer. Lyxig, personlig och varm är orden som bäst beskriver atmosfären i baren och den välkomnande lounge-känslan gör att man trivs direkt.

Allt för en oförglömlig upplevelse

Offside Bar går att abonnera under alla Scandinaviums evenemang. Tillsammans skräddarsyr vi ett paket helt efter dina önskemål. Du kan välja mellan olika menyer eller bara enklare tilltugg. Mat serveras från två timmar innan evenemanget startar och självklart säljer vi dryck i baren under hela kvällen. I samband med hockeymatcherna erbjuder vi ett färdigt paket (se här nedan vad som ingår).

I Hockeypaketet ingår: 

Tillgång till Offside Bar (öppen från 2 timmar innan matchstart och i periodpauserna)
Biljetter på sektion S
Räkmacka eller varmrättsbuffé (bokas för minst 15 och max 30 gäster)

Håll koll på våra evenemang

Nyheter om vad som händer på våra arenor hittar du i Got Events nyhetsbrev och på gotevent.se. Vill du köpa biljetter till något evenemang och veta mer om Offside Bar är det bara att kontakta någon av våra säljare direkt, så hjälper vi dig. 

Vill du veta mer om möjligheterna? Kontakta:

Porträtt bild på Patrik Fredriksson

Patrik Fredriksson

Sälj- och sponsorchef patrik.fredriksson@gotevent.se 031 - 368 44 88
Porträttbild på Lennart Larsson.

Lennart Larsson

Säljare lennart.larsson@gotevent.se 031 - 368 44 85