Scandinavium

Loge med matmöjligheter

Bjud in dina affärskontakter och njut av god mat och förstklassig underhållning i en egen loge med plats för fyra personer.

Upplevelser i första klass

Med vårt erbjudande Loge med matmöjlighet får du tillgång till en egen loge, där upp till fyra personer kan njuta av mat och dryck samtidigt som ni ser en match, en show eller en konsert. Biljetter för fyra personer till i stort sett alla publika evenemang på Scandinavium ingår. Våra värdar och värdinnor finns på plats för att se till att ni har allt ni behöver.

Personlig biljettservice

Genom vår personliga biljettservice kan du enkelt beställa till extraplatser, utöver de som ingår i logen, eller biljetter till något av våra andra evenemang. Servicen gäller alla evenemang på Scandinavium, Ullevi och Gamla Ullevi. Nyheter om vad som händer på våra arenor hittar du i Got Events nyhetsbrev och på gotevent.se.

Bättre affärsmöjligheter med Biz Room

Som logekund är du en del av vår affärsklubb Biz Room, som ger möjligheten att stärka ditt företags affärsrelationer. Under året bjuder vi in till fyra partnerträffar med olika teman. Guldmedlemmar (avtalskunder som lägger 130 000 kr eller mer per år) erbjuds dessutom möjlighet att följa med på en exklusiv resa till självkostnadspris. Mellan evenemangen står Scandinaviums konferenslokaler till ert förfogande, utan kostnad, två gånger per år och avtal.

Detta ingår:

Loge med matmöjlighet för 4 personer (enklare mat kan köpas till och serveras i logen, bokas 2 dagar innan)
Fri konferenslokal vid två tillfällen
Skylt med företagslogotyp i foajén
Inbjudan till Biz Room-resa
Inbjudan till övriga Biz Room-träffar
Personlig biljettservice
Biz Room Bar – ta med dryck till logen
10 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck
10 fria inträden till Valhallabadet
Gästentré 

Middag i logen, barhäng i pausen eller båda

Vill ni hinna äta innan evenemanget går det att börja middagen två timmar innan. Annars går det alldeles utmärkt att äta och dricka samtidigt som ni njuter av underhållningen i logen. Ni får alltid 10 procent rabatt på all mat. I vår Biz Room Bar, som är öppen endast för logekunder, kan ni också ladda upp eller köra taktiksnack i pausen. Det går även att ta med sig dryck från Biz Room Bar in i logen. 

Vill du veta mer om möjligheterna? Kontakta:

Porträtt bild på Patrik Fredriksson

Patrik Fredriksson

Sälj- och sponsorchef patrik.fredriksson@gotevent.se 031 - 368 44 88
Porträttbild på Lennart Larsson.

Lennart Larsson

Säljare lennart.larsson@gotevent.se 031 - 368 44 85