Scandinavium

vip loge scandinavium

På Scandinavium finns två exklusiva loger. Här njuter du av god mat och förstklassig underhållning i sällskap för upp till tio personer.

Middag i logen, barhäng i pausen eller båda

Vill ni hinna äta innan evenemanget går det att börja middagen två timmar innan. Annars går det alldeles utmärkt att äta och dricka samtidigt som ni njuter av underhållningen. Maten förbokas två dagar innan och ni får alltid 10 procent rabatt på all mat. I vår Biz Room Bar, öppen endast för logekunder, kan ni ladda före matchen eller konserten och mingla med andra logegäster. Det går även att ta med sig dryck från Biz Room Bar in i logen.

Bättre affärsmöjligheter med Biz Room

Som logekund är du en del av vår affärsklubb Biz Room, som ger möjligheten att stärka ditt företags affärsrelationer. Under året bjuder vi in till fyra partnerträffar med olika teman. Guldmedlemmar (avtalskunder som lägger 130 000 kr eller mer per år) erbjuds dessutom möjlighet att följa med på en exklusiv resa till självkostnadspris. Mellan evenemangen står Scandinaviums konferenslokaler till ert förfogande, utan kostnad, två gånger per år och avtal.

Personlig biljettservice

Genom vår personliga biljettservice kan du enkelt beställa till extraplatser, utöver de som ingår i logen, eller biljetter till något av våra andra evenemang. Servicen gäller alla evenemang på Scandinavium, Ullevi och Gamla Ullevi. Nyheter om vad som händer på våra arenor hittar du i Got Events nyhetsbrev och på gotevent.se.

Detta ingår:

Mingelloge med matmöjlighet för 10 personer (separat meny, bokas 2 dagar innan)
• Fri konferenslokal vid två tillfällen
• Skylt med företagslogotyp i foajén
• Inbjudan till Biz Room-resa
• Inbjudan till övriga Biz Room-träffar
• Personlig biljettservice
• Biz Room Bar – ta med dryck till logen
• 10 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck
• 10 fria inträden till Valhallabadet
• Gästentré

Upplevelser i första klass

I en VIP-loge kan upp till tio personer äta och dricka gott samtidigt som ni ser en match, en show eller en konsert. Biljetter för tio personer till i stort sett alla publika evenemang på Scandinavium ingår. Våra värdar och värdinnor finns på plats för att se till att ni har allt ni behöver.

Vill du veta mer om möjligheterna? Kontakta:

 

Porträtt bild på Patrik Fredriksson

Patrik Fredriksson

Sälj- och sponsorchef patrik.fredriksson@gotevent.se 031 - 368 44 88
Porträttbild på Lennart Larsson.

Lennart Larsson

Säljare lennart.larsson@gotevent.se 031 - 368 44 85