Ullevi

möjligeternasarena

Vill du bjuda kunder, kollegor eller vänner på en helkväll utöver det vanliga? Med ett lyxigt VIP-paket i samband med något av evenemangen på Ullevi kan du göra just det. Du får alltid underhållning i världsklass och vi anpassar hela kvällen efter dina önskemål.

Krydda ditt evenemangsbesök

En helkväll på Ullevi är ett utmärkt tillfälle att stärka dina affärsrelationer. Hos oss har du möjlighet att krydda dina bjudningar med förstklassig mat, dryck och mingel. Tillsammans komponerar vi ihop en helkväll som passar ditt sällskap. Självklart fixar vi några av de bästa platserna i arenan till dig och dina gäster.

Marknadsföring med spets

Se till att ditt varumärke är med där det händer, när det händer. Bli reklampartner på Ullevi så kan du välja mellan olika nivåer av marknadsföring, till exempel Officiell partner och Officiell Reklampartner. Under ett evenemang når ditt varumärke upp till 75 000 personer. Vi har dessutom reklamplatser utanför arenan och i Ullevigaraget, så att ditt budskap har möjlighet att nå ut till göteborgarna även mellan evenemangen.

Detta ingår:

Reklampartner – arenareklam, rampreklam, utomhusreklam
Hospitality – konferens, fester, arenaevenemang, catering
VIP-loge – privat loge med egen bar
Ullevi Lounge – festlokal med plats för 600 gäster
Officiell Reklampartner – marknadsför din produkt i rätt sammanhang
Företagsevenemang – hyr arenan för specialanpassade event

Personlig kontakt och biljetter

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns på Ullevi? Kontakta någon av våra säljare. Nyheter om vad som händer på våra arenor hittar du i Got Events nyhetsbrev och på gotevent.se.

Porträtt bild på Patrik Fredriksson

Patrik Fredriksson

Sälj- och sponsorchef patrik.fredriksson@gotevent.se 031 - 368 44 88
Porträttbild på Lennart Larsson.

Lennart Larsson

Säljare lennart.larsson@gotevent.se 031 - 368 44 85