Bid på Scandinavium på kvällen

Höj tempen på ert företagsevenemang

Upplev evenemang i världsklass – hockey, hästar, konserter och musikaler – tillsammans med kunder eller kollegor på smått ikoniska Scandinavium!

I november höjer vi tempen inne i Scandinavium med ett nytt restaurangkoncept, Glöd Kök & Bar. Ett helt våningsplan byggs om till en stor modern restaurang med fler möjligheter för ett lyckat företagsevent.

GE DIN KICKOFF LITE MER GLÖD

Glöd Kök & Bar är mycket mer än en restaurang, det är också den perfekta lokalen för kickoffer och kundevenemang. Dagar då vi inte har evenemang på Scandinavium kan man hyra hela, eller delar av Glöd. Här kan ni teambuilda, oavsett om ni är 40 eller 300 spelare i laget. Ni kan dessutom använda Scandinaviums entré för mingel och garderob.

HÖR AV DIG! 
Du är mer än välkommen med din förfrågan. Har du frågor eller vill bolla idéer om hur Glöd eller arenarummet i Scandinavium kan anpassas efter just era behov, tveka inte att höra av dig. Bara slå en signal eller maila oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

GE DITT JULBORD LITE MER GLÖD!

Boka in företagets julfest eller samla ihop vänner och familj för att fira in julen hos oss! Endast den 12 och 13 december öppnar vi upp för julbord. Det klassiska julbordet bjuder på såväl traditionella men också innovativa smaker i en magisk, avslappnad och nybyggd miljö. 

Pris: Endast 395:- inkl. glögg och pepparkaka

Priserna gäller per person exklusive moms.

Dryckespaket går att köpa till, alkoholfritt alternativ finns.

Läs mer

 

Johan Nyth

Säljledare johan.nyth@gotevent.se 031 - 368 44 95
Porträttbild på Lennart Larsson.

Lennart Larsson

Säljare lennart.larsson@gotevent.se 031 - 368 44 85