Hyr Scandinavium

Letar du efter den perfekta platsen att ha en lansering, mässa eller en kickoff utöver det vanliga? Hyr hela Scandinavium.

HYR HELA SCANDINAVIUM

Precis som med vår restaurang Glöd Kök & Bar kan ni hyra hela eller delar av arenarummet dagar vi inte anordnar matcher, konserter eller andra evenemang. Så är ni ett större företag med många anställda kan ni använda arenarummet för er nästa personalfest. Det är minst sagt en magisk känsla att ha hela Scandinavium för sig själv. Storslaget och svårslaget!

Det finns också möjlighet för ert företag att stå värd för ett evenemang, i samband med ett event för era kunder.

Genom åren allt från stora mässor, internationella produktlanseringar, föreläsningar och kickoffer till bolagsstämmor och större banketter arrangerats i arenarummet. Så det finns verkligen oändliga möjligheter att anpassa lokalen. Arenarummet rymmer upp till 3000 sittande matgäster och det finns plats för en scen om man skulle vilja ha det. Varför inte göra julbordet till en julshow?

För kunder och gäster som kommer långväga ifrån ligger Scandinavium på bekvämt gångavstånd till många av stadens hotell. Dessutom är det lätt att ta sig hit, både med bil och kollektivtrafik.

Boka Scandinavium för er nästa:

  • Personalfest
  • Kickoff
  • Julfest
  • Lansering