Ett publikhav av leende människor på konsert.

Bli en möjliggörare – jobba hos oss!

Vill du vara med och skapa magiska ögonblick på våra arenor? Här publicerar vi alla våra aktuella tjänster.
Varmt välkommen med din ansökan!

Evenemangsledare

Som evenemangsledare på Got Event har du det övergripande ansvaret att styra och leda evenemangsprojekt. Du ansvarar bland annat för budget, planering, genomförande och ekonomisk uppföljning. Du leder projektet, vilket innefattar att planera, samordna och fördela arbetsuppgifter. Du har också ett ansvar för säkerheten på evenemangen och ett visst arbetsmiljöansvar. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom event, ekonomi/marknad eller projektledning. Som person är du utåtriktad och har goda ledaregenskaper.

Läs mer och skicka in din ansökan

Sista ansökningsdatum: 10 januari

Massörer och badmästare till Valhallabadet

Nu söker Valhallabadet dig som vill arbeta extra som massör eller badmästare på timavlönat uppdrag. Som massör skall du ha godkänd massageutbildning och arbetet innefattar också service till badgästerna samt städ. Som badmästare ska du ha sim- och livräddarutbildning, lägst SLS steg 1. Mejla din ansökan till Anette Fredriksson: anette.fredriksson@gotevent.se eller Lars Kraemer: lars.kraemer@gotevent.se.

Extraarbete

Är du sugen på att arbeta lite extra hos oss på Got Event? Här kan du bland annat jobba extra som innesäljare i biljettkassan, arenavärd, arenaarbetare, kock, kallskänka, köksbiträde, serveringspersonal, badmästare eller lokalvårdare.

Läs mer och skicka in din ansökan

Spontanansökan

Vill du skicka in en spontanansökan gör du det via länken nedan.

Läs mer och skicka in din spontanansökan