Ett publikhav av leende människor på konsert.

Bli en möjliggörare – jobba hos oss!

Vill du vara med och skapa magiska ögonblick på våra arenor? Här publicerar vi alla våra aktuella tjänster.
Varmt välkommen med din ansökan!

Säkerhetssamordnare

I arbetet som säkerhetssamordnare jobbar du tillsammans med Got Events säkerhetsansvarig och säkerhetsledare. I arbetet kommer du att ha kontakt med arrangörer och tillsammans med evenemangsledare, säkerhetsledare och bemanningskoordinator planera den numerär av personal till evenemang som du i din funktion arbetsleder. Du kommer också att arbeta med att vidareutveckla våra evenemang med fokus på säkerhet.
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med evenemang och är van vid att leda personal i evenemangsläge.

Läs mer och skicka in din ansökan
Sista ansökningsdatum: 27 januari

Massörer och badmästare till Valhallabadet

Nu söker Valhallabadet dig som vill arbeta extra som massör eller badmästare på timavlönat uppdrag. Som massör skall du ha godkänd massageutbildning och arbetet innefattar också service till badgästerna samt städ. Som badmästare ska du ha sim- och livräddarutbildning, lägst SLS steg 1. Mejla din ansökan till Anette Fredriksson: anette.fredriksson@gotevent.se eller Lars Kraemer: lars.kraemer@gotevent.se.

Extraarbete

Är du sugen på att arbeta extra hos oss på Got Event? Här kan du bland annat jobba extra som innesäljare i biljettkassan, arenavärd, arenaarbetare, kock, kallskänka, köksbiträde, serveringspersonal, badmästare eller lokalvårdare.

Läs mer och skicka in din ansökan

Spontanansökan

Vill du skicka in en spontanansökan gör du det via länken nedan.

Läs mer och skicka in din spontanansökan