Bli en möjliggörare – jobba hos oss!

Här läser du om våra lediga tjänster. Välkommen med din ansökan!

Köksmästare till Scandinavium
Som köksmästare ska du leda och fördela arbetet i den dagliga driften i köket samt diverse personalfrågor som rekrytering av timavlönade, schemaläggning samt visst arbetsmiljöansvar. I uppdraget ingår menyplanering, inköp//ekonomi, budgetplanering, fakturahantering samt egenkontroll av verksamheten.

Arbetet ställer höga krav på god organisation- och planeringsförmåga samt att du är stresstålig och kan hantera intensiva arbetsperioder med ett lugn.
Du ska tycka om att arbeta med människor och vara lyhörd och se positivt på grupper som ändrar sig i en föränderlig miljö. Sista ansökan den 29 maj. Varmt välkommen med din ansökan!

Marknadskoordinator för Gothenburg Horse Show

Vi söker nu en marknadskoordinator för Gothenburg Horse Show,
Anställningen är en visstidsanställning på 100%. Tillträde snarast.
Tidsbegränsat till 2019-04-30. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du jobba extra i Scandinaviums nya restauranger?

Scandinavium har precis öppnat den nya restaurangen Glöd Kök & Bar med plats för 400 sittande gäster och med en maxkapacitet för 700 personer. Därför behöver vi fler flyhänta medarbetare till vårt engagerade restaurangteam.

Extraarbete på Got Event
Är du sugen på att arbeta lite extra på Got Event? Här kan du bland annat jobba extra som innesäljare i biljettkassan, arenavärd/-värdinna, arenaarbetare, kock, kallskänka, köksbiträde, serveringspersonal, badmästare eller lokalvårdare.

Spontanansökning till Got Event AB
Vill du skicka in en spontanansökan gör du det här. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara ansökningar som inte är kopplade till utlysta lediga tjänster.
Lediga tjänster kungörs på Göteborgs Stads webbplats, Arbetsförmedlingen och på denna sida.