Ett publikhav av leende människor på konsert.

Bli en möjliggörare – jobba hos oss!

Vill du vara med och skapa magiska ögonblick på våra arenor? Här publicerar vi alla våra aktuella tjänster.
Varmt välkommen med din ansökan!

LIA-plats inom Digital Marknadsföring

Vi söker just nu en praktikant till vår marknadsavdelning, inhouse på Ullevi, för praktik under vårterminen. Som en del av vårt kreativa marknadsteam får du bland annat vara med och skapa content för våra sociala medier, vårt nyhetsbrev och webbplatsen gotevent.se. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för digitala medier och kan bidra med nya infallsvinklar som stärker vår marknadsföring.

Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig i allt från konserter till hockey och fotbollssäsongen 2020 samtidigt som du får god erfarenhet inom Digital Marknadsföring! Visst låter det kul? Skicka in din intresseanmälan tillsammans med ditt CV till susanna.magnusson@gotevent.se, marknadschef på Got Event, så hör vi av oss inom kort! 

VVS-tekniker

Vi söker dig som har erfarenhet av rörinstallation och fastighetsdrift och vill vara med och möjliggöra underhållningen på Stadens arenor. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som:

  • Felsökning, installation och reparation av VVS-installationer.
  • Drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska installationer samt arenaspecifika system som iskyla och badvattenrening.
  • Hantering av felanmälningar rörande fastighetstekniska installationer Mindre projekteringar inom VVS.

Sista ansökningsdatum: 4 mars
Läs mer och skicka in din ansökan

Arenaarbetare

Vi söker en hantverkskunnig arenaarbetare till våra arenor! Som arenaarbetare är du bland annat delaktig i skötsel och underhåll av våra inomhus- och utomhusarenor, samt idrotts- och evenemangsmaterial. Du kan hantera maskiner som till exempel motviktstruck, isbanemaskin, gräsklippare och hjullastare. Har du erfarenhet inom grönyteskötsel, isbaneskötsel och drift av arenor eller fastigheter är det meriterande.

Sista ansökningsdatum: 17 februari
Läs mer och skicka in din ansökan

Massörer och badmästare till Valhallabadet

Nu söker Valhallabadet dig som vill arbeta extra som massör eller badmästare på timavlönat uppdrag. Som massör skall du ha godkänd massageutbildning och arbetet innefattar också service till badgästerna samt städ. Som badmästare ska du ha sim- och livräddarutbildning, lägst SLS steg 1. Mejla din ansökan till Anette Fredriksson: anette.fredriksson@gotevent.se eller Lars Kraemer: lars.kraemer@gotevent.se.

Extraarbete

Är du sugen på att arbeta extra hos oss på Got Event? Här kan du bland annat jobba extra som innesäljare i biljettkassan, arenavärd, arenaarbetare, kock, kallskänka, köksbiträde, serveringspersonal, badmästare eller lokalvårdare.

Läs mer och skicka in din ansökan

Spontanansökan

Vill du skicka in en spontanansökan gör du det via länken nedan.

Läs mer och skicka in din spontanansökan