Bild av Scandinaviums nya restaurang

Vill du jobba extra i Scandinaviums nya restauranger?

Just nu byggs en ny evenemangsrestaurang i Scandinavium. Restaurangen ska heta Glöd och har plats för 400 sittande gäster och med en maxkapacitet för 700 personer. Inför starten i september behöver vi därför fler flyhänta medarbetare till vårt engagerade restaurangteam.

Du kommer bland annat att arbeta under Frölunda Indians hemmamatcher, olika konserter och Got Events eget årligen återkommande storevenemang Gothenburg Horse Show.

Vi behöver:

  • Hovmästare med flerårig vana
  • Serveringspersonal med vana att arbeta i en a là carte-restaurang
  • Barpersonal med restaurang- och kassavana
  • ”Runners” för diverse restaurangarbetsuppgifter

Du anställs på timmar (behovsanställd) och arbetar i huvudsak på kvällar och helger.

Självklart talar och skriver du svenska obehindrat. Vi ser gärna att du även kan tala engelska.

Got Events ledord är Glädje, Omtanke, Tillsammans och Kreativitet. Dessa ord är vägledande när vi letar efter våra nya medarbetare.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta restaurangchef Yngve Olausson under dagtid, vardagar, tel. 070 - 761 06 83.

Varmt välkommen med din ansökan!

SJÄLVKLART, JAG VILL ANSÖKA NU!

Bild på Scandinavium efter ombyggnad 2017. Entréerna har stora glaspartier och det finns en ny restaurang med en ny trappa.

Scandinavium moderniseras och får ny modern evenemangsrestaurang

Den nya restaurangen heter Glöd kök & bar och tar 400 sittande gäster med en maxkapacitet för 700 personer. Öppnar i höst!

Häftigt, jag vill veta mer!
Scandinavium by night

Vd Lotta Nibell: "Scandinavium ska fortsätta att leverera"

Arenadebatten i Göteborg har varit intensiv den senaste tiden. Röster har höjts för att Göteborg, likt Stockholm och en del andra storstäder i norra Europa, ska få en riktig multiarena. Detta för att Göteborg även fortsättningsvis ska vara en attraktiv evenemangsstad. Frågorna kring arenorna i Göteborg har varit och är många. Vi lät Got Events vd, Lotta Nibell, svara på de frågor som ställts den senaste tiden och förklara varför man nu investerar drygt 100 miljoner kronor i Scandinavium.

Spännande, jag vill läsa mer!