UEFA Womens Champions League Final i Göteborg 2021

Volontärer sökes till UEFA Women’s Champions League

Europas viktigaste damfotbollsmatch 2021 spelas i Göteborg. Vill du vara med och arbeta som volontär?

Den 16 maj spelas finalen i UEFA Women’s Champions League på Gamla Ullevi i Göteborg. Det blir första gången någonsin som Sverige är värd för en final i Champions League – Europas största turnering för klubblag.

Vill du vara med på denna fantastiska resa och sätta Göteborg på kartan som damfotbollens huvudstad? Vi söker nu volontärer som, precis som vi, gillar att skapa minnesvärda stunder och visa vilken erfaren och proffsig evenemangsstad Göteborg är. Ta chansen att vara en del av ett unikt evenemang – få erfarenheter, träffa nya vänner och ha kul!

Vi söker dig som

  • brinner för evenemang
  • gillar att engagera
  • levererar grym service
  • är ansvarstagande
  • är flexibel

Känner du igen dig? Då tycker vi att du ska ansöka till att bli en del av vårt team. Belöningen du får är trevlig gemenskap, värdefull erfarenhet till CV:t, och inte minst att du får vara med när fotbollshistoria skrivs på Gamla Ullevi i Göteborg. 

Volontärperioden sträcker sig från 7–18 maj. Vilka datum du arbetar är beroende av ansvarsområde. Mer information om detta finns i volontärsansökan. För att ansöka behöver du ha fyllt 18 år.

Mer information och ansökan.

Information gällande covid-19

Evenemanget kommer att följa myndigheternas restriktioner gällande covid-19. På grund av den nuvarande pandemin vill vi att du ska vara medveten om att förhållandena kan förändras. Detta kan påverka dig som volontär på olika sätt. Vi hoppas på din förståelse och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt om detta skulle hända. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på volunteers.uwclgothenburg@outlook.com.