Aktuellt

Håll utkik här för att se vad som händer på Valhallabadet och få information om ändrade öppettider med mera.

Covid-19

Valhallabadet håller fortsatt öppet. Om du känner dig frisk är du välkommen att bada, simma och träna hos oss.

För att minska smittspridning och underlätta för besökare att hålla avstånd, är en del skåp i omklädningsrummen avstängda.              Under populära tider kan därför väntetid uppstå. 

3 TIMMARS BADTID

From lördag 19/9 kommer badtiden att begränsas till 3 timmar för att undvika köbildning, och öka tillgänligheten till badet under tiden då vi måste hålla avstånd.

Information till badgäster gällande Covid-19.

Ändrade öppettider i 25-metershallen

25-metershallen är stängd för allmänheten från och med måndag 14/9 till och med fredag 18/9, samt måndag 21/9 och tisdag 22/9 på grund av renovering av hopptornet. Helgen 1920/9 är 25-metershallen öppen som vanligt.             Endast 1-meterssvikten öppen.

Efter renoveringen är 25-metershallen öppen för allmänheten under vardagar till klockan 14:30. Under helger gäller ordinarie öppettider.

Under den tid då 25-metershallen är stängd hänvisar vi barnfamiljer och icke simkunniga till de andra baden i Göteborg. 50-metersbassängen är endast öppen för motionssimning. Inga fria ungdomsbad.

Valhallabadets öppettider.

Avstängda bubbelpooler och bastur

Bubbelpoolerna är avstängda tillsvidare, och vi kan tyvärr inte erbjuda bastu för barn och ungdomar då flick- och pojkbastur är för små för att hålla social distansering.

Vattengymnastiken fortsatt inställd

Vattengymnastiken i lilla bassängen är fortsatt inställd, men istället har vi våtvästgympa i 25-an tisdagar och torsdagar klockan 12:00. Max 15 deltagare per pass.

Tävlingar 2020

Kolla i vår tävlingskalender för att se vilka tävlingar som kommer att äga rum på Valhallabadet under året.

Tävlingskalender 2020.