En jublande publik som står vid kravallstaketet på en konsert.

Bli en möjliggörare – jobba hos oss!

Vill du vara med och skapa magiska ögonblick på våra arenor? Här publicerar vi alla våra aktuella tjänster.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arenateknikansvarig

Nu söker vi en person med bred erfarenhet av teknik och som vill jobba med det på våra arenor. Som arenateknikansvarig är dina arbetsuppgifter bland annat att ansvara för drift, service och support av bolagets tekniska installationer avseende ljud, ljus och bild, leda och medverka i planering och genomförande av tekniska underhålls- och investeringsprojekt samt verka som tekniker vid evenemang. Sista ansökningsdatum 24 mars.

Till jobbannonsen "Arenateknikansvarig"

Drifttekniker

Vi söker en drifttekniker till avdelningen Arenaservice Fastighetsdrift, som består av 11 personer som ansvarar för teknisk drift och dagligt underhåll på våra arenor. Som drifttekniker hos oss ingår bland annat drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska installationer, felsökning, installation och reparation på våra fastigheters installationsteknik och att delta i ombyggnads- och utvecklingsprojekt. Sista ansökningsdatum 24 mars.

Till jobbannonsen "Drifttekniker"

Feriearbetare

Sommaren 2023 kommer vi att ta emot 96 stycken feriearbetare för arbete på tre av våra arenor. Nu söker vi fem personer som vill arbetsleda ferieungdomarna. Det är ett fysiskt aktivt arbete där man behöver delta och föregå med gott exempel och få dem att se fram emot kommande arbetsliv. Rollen kräver att du är en trygg, organiserad och lyhörd person och vi ser gärna att du har vana av att arbeta med ungdomar i grupp. Sista ansökningsdatum 2 april.

Till jobbannonsen "Feriearbetare"

Extraarbete på Got Event

Är du intresserad av att jobba extra på Göteborgs Stads arenor? Vi har flera uppdrag att söka inom olika områden:

  • Biljettförsäljning
  • Arenavärd
  • Arenaarbetare
  • Restaurang
  • Valhallabadet
  • Evenemangsstäd
  • Fastighetstekniker
  • IT-tekniker

Till jobbannonsen "Extraarbete på Got Event".

Agneta, som arbetar med lokalvård på våra arenor, sitter på Scandinaviums läktare och ler. I bakgrunden står tre av hennes medarbetare varav den ena håller i en mopp.

Välkommen till vår vardag

Här möter du våra medarbetare Agneta Jovanovic, Magnus Wikström, Mikael Jansson, Janne Lungberg och Pierre Solberg som berättar om sitt arbete på Göteborgs arenor.

Möt våra medarbetare