Hoppa till innehåll

Dela magiska ögonblick

Ett kollage som visar en fotboll, en hockeypuck, en mikrofon, ett publikhav, konfetti och ett par händer som bildar ett hjärta.

Dela med dig av dina magiska ögonblick

Vi älskar när du delar med dig av dina magiska ögonblick från våra arenor – och om vi får delar vi gärna vidare.

Om du delar en bild eller film från ett evenemang på någon av våra arenor kan det hända att vi frågar om vi får använda den i våra kanaler. Först och främst delar vi gärna vidare i våra sociala medier, så som Instagram eller Facebook. Men det kan också hända att vi använder din bild eller film på vår webbplats gotevent.se. Om vi får lov att använda ditt material kommer det inte bara att bli synligt för dina egna följare utan även för våra följare.

Vi kan komma att anpassa ditt material för våra kanaler. Bilder och filmer kan bli beskurna eller redigerade, och texten som du har skrivit kan vi välja att publicera som den är, redigera eller inte använda alls.

Genom att svara ja på vår förfrågan att få använda ditt material godkänner du följande:

Du ger Got Event AB (org.nr 556015-9823), en icke-exklusiv, royaltyfri, tillåtelse att använda ditt material på vår webbplats och i våra sociala medier. Vi kommer att använda materialet för publicering på gotevent.se och i våra sociala kanaler, men inte i annan marknadsföring. Got Event kan aldrig kräva ägandeskap för ditt material, utan endast rätten att använda det för marknadsföring i ovan nämnda kanaler.

Härmed intygar och försäkrar du att:

  • du äger alla rättigheter till dina bilder/filmer, eller har rätt att ladda upp bilderna/filmerna.
  • du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns och kan identifieras i dina bilder/filmer, eller sådana personers vårdnadshavare, till medverkan i reklamsammanhang för Got Event.
  • du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns och kan identifieras i dina bilder/filmer, eller sådana personers vårdnadshavare, till överföring av personuppgift enligt GDPR.
  • Got Events användning av dina bilder/filmer inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter, anseende eller i övrigt strida mot någon lag.

Got Events integritetspolicy

För att öka chansen för att vi ser ditt inlägg och delar vidare kan du:

  • tagga @got_event, @ulleviarena eller @scandinaviumarena i ditt Instagram-inlägg.
  • tagga @gotevent, @ulleviarena eller @scandinaviumarena i ditt Facebook-inlägg.
  • använda hashtags för den arenan du befinner dig på, så som till exempel #scandinavium, #ullevi eller #gamlaullevi.

Tack för att du delar med dig av dina magiska ögonblick!

;