Höj tempen på ert företagsevenemang – Boka Scandinavium!

Letar du efter den perfekta platsen att ha en lansering, mässa eller en kickoff utöver det vanliga? Hyr hela eller delar av Scandinavium.

Ge din Kickoff lite mer Glöd
Glöd Kök & Bar är mycket mer än en restaurang, det är också den perfekta lokalen för kickoffer och kundevenemang. Dagar då vi inte har evenemang på Scandinavium kan man hyra hela, eller delar av Glöd. Här kan ni teambuilda, oavsett om ni är 40 eller 300 spelare i laget. Ni kan dessutom använda Scandinaviums entré för mingel och garderob.

  •         Total kapacitet för upp till 700 personer
  •         Anpassningsbar lokal som kan förvandlas till fyra separata rum
  •         Stort konferensrum som rymmer upp till 80 personer
  •         Två större lokaler med plats för 300 personer i varjeHyr Scandinavium
Är Glöd för litet för er? Hyr hela Scandinavium! Precis som med vår restaurang Glöd kan ni hyra hela eller delar av arenarummet dagar vi inte anordnar matcher, konserter eller andra evenemang. Det är minst sagt en magisk känsla att ha hela Scandinavium för sig själv, storslaget och svårslaget!

Genom åren har allt från stora mässor, internationella produktlanseringar, föreläsningar och kickoffer till bolagsstämmor och större banketter arrangerats i arenarummet. Så det finns verkligen oändliga möjligheter att anpassa lokalen. Arenarummet rymmer upp till 3000 sittande matgäster och det finns även plats för en scen om man skulle vilja ha det. Varför inte göra julbordet till en julshow?

För kunder och gäster som kommer långväga ifrån ligger Scandinavium på bekvämt gångavstånd till många av stadens hotell. Dessutom är det lätt att ta sig hit, både med bil och kollektivtrafik.

Boka Scandinavium för er nästa:

  •         Personalfest
  •         Kickoff
  •         Julfest
  •         Lansering


 

Hör av dig
Du är mer än välkommen med din förfrågan. Har du frågor eller vill bolla idéer om hur Glöd eller arenarummet i Scandinavium kan anpassas efter just era behov, tveka inte att höra av dig!

Therése Conradsson

Säljare therese.conradsson@gotevent.se 031-368 44 89