Upplev evenemang i världsklass i din egna Loge

Allt från hockey, hästar, konserter till musikaler – tillsammans med kunder eller kollegor i en egen loge på Scandinavium.

Ett kollage med publikbilder, Frölunda Indians som spelar, konsert med Bruce Springsteen och uppdukade bord.

Fördelarna med en egen loge är minst lika många som de evenemang vi anordnar på Scandinavium. Som logekund höjer ni upplevelsen redan när ni kommer in på arenan genom att smidigt glida in genom VIP-entrén, för att direkt bli väl omhändertagna av våra värdar och värdinnor. Utöver logen får ni en unik personlig biljettservice för alla Got Events arenor.

Tillgång till egen bar

Backstage Bar är våra loge-kunders alldeles egna bar. Här kan ni ladda upp inför evenemanget och även köpa med dryck ut till er loge. Kaffe, te, kakor och frukt får ni på köpet.

Mat och dryck

Vill ni ladda upp med mat och dryck på någon av våra restauranger Glöd Kök & Bar eller Pouls Restaurang innan, så får ni som avtalskund hos oss 10 % rabatt på all mat. Glöd är vårt hetaste tillskott och här bjuds det på en folklig skön stämning. En våning upp, på Pouls Restaurang, serveras en modern och internationell á la carte meny i en lite sobrare och lugnare miljö. Båda restaurangerna öppnar två timmar före evenemangen och ligger smidigt i anslutning till våra loger.

Välkommen in i gemenskapen på Scandinavium, en arena gjord för att bygga relationer i!

Vill du veta mer om våra Loger kontakta: