Hoppa till innehåll

Gothenburg Horse Show

Ett fullsatt Scandinavium under Gothenburg Horse Show 2019.

Stolt arrangör av Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är ett årligen återkommande evenemang i Göteborg och en av världens tre största inomhustävlingar för ridsport. Sedan starten våren 1977 har över tre miljoner hästälskare besökt evenemanget.

Tävlingarna arrangeras av Got Event i samarbete med Svenska Ridsportförbundet och Internationella Ridsportförbundet. Sedan 1992 samarbetar Gothenburg Horse Show med hästsportmässan EuroHorse i Svenska Mässan.

Fokus för hela evenemanget ligger på sport och tävling i världsklass, men även att skapa en samlingsplats för inspiration, glädje och gemenskap. Blandningen av tävlingsklasser och publikfriande showaktiviteter är mycket uppskattat av publiken.

Miljödiplomerat evenemang

Gothenburg Horse Show är ett miljödiplomerat evenemang och som är arrangör är vi miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas kravstandard. Got Event bedriver ett aktivt arbete för att minimera miljöpåverkan från arenor och evenemang.

Som ett led i att minska miljöpåverkan ytterligare från våra evenemang, har vi åter miljödiplomerat evenemanget Gothenburg Horse Show. Det innebär att vi inkluderar miljöfrågan i hela arbetet med evenemanget, från planering till genomförande och uppföljning. Det innebär också att vi arbetar med att göra aktiva och medvetna val som minskar vår skadliga påverkan på miljön inom exempelvis områdena mat och dryck, transporter, inköp av produkter och avfallshantering.

Läs mer på Gothenburg Horse Shows webbplats.