Hoppa till innehåll

Gothenburg Horse Show

Ett fullsatt Scandinavium som ser på hästhoppning under Gothenburg Horse Show.

Stolt arrangör av Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är ett årligen återkommande evenemang i Göteborg och en av världens tre största inomhustävlingar för ridsport. Sedan starten våren 1977 har över tre miljoner hästälskare besökt evenemanget.

Tävlingarna arrangeras av Got Event i samarbete med Svenska Ridsportförbundet och Internationella Ridsportförbundet. Sedan 1992 samarbetar Gothenburg Horse Show med hästsportmässan EuroHorse i Svenska Mässan.

Fokus för hela evenemanget ligger på sport och tävling i världsklass, men även att skapa en samlingsplats för inspiration, glädje och gemenskap. Blandningen av tävlingsklasser och publikfriande showaktiviteter är mycket uppskattat av publiken.

Hållbarhetsanpassat evenemang

Gothenburg Horse Show är ett hållbarhetsanpassat evenemang och som arrangör är Got Event miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas kravstandard. Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete för att minska miljöpåverkan och bidra till såväl den sociala som ekonomiska hållbarheten genom våra arenor och evenemang. Att arbeta med hållbarhetsanpassat evenemang för vårt egna evenemang Gothenburg Horse Show innebär att vi inkluderar hållbarhetsfrågorna i hela arbetet med evenemanget, från planering till genomförande och uppföljning. Det innebär också att vi arbetar med att göra aktiva och medvetna val inom exempelvis områdena mat och dryck, resor och transporter, inköp av produkter, avfallshantering, inkludering, digitalisering samt jämställdhet.

Läs mer på Gothenburg Horse Shows webbplats.

;