Bravida Arena invigning

Bravida Arena

BK Häckens och hela Hisingens nya hemmaplan

OBS! Måndagen den 4 juni mellan kl 21.00-01.00 kommer det pågå en ljusmätning på Bravida Arena. Det innebär att arenan kommer att vara upplyst under dessa timmar. Strålkastarljuset att lysa med full styrka. Anledningen är att Got Event måste mäta ljusstyrkan på planen enligt krav från det internationella fotbollsförbundet.

– Vi måste helt enkelt uppfylla vissa krav från det internationella fotbollsförbundet nu när BK Häcken ska spela i Europa League, säger Got Events evenemangschef Anders Albertsson.

– Det kan säkert upplevas som besvärande för de närmast boende och det beklagar vi så klart men vi måste genomföra testet när det är riktigt mörkt fortsätter, Anders Albertsson.

Där Rambergsvallen tidigare stod invigdes Bravida Arena sommaren 2015. Den nya fotbollsarenan har konstgräs och håller hög allsvensk klass. Bravida Arena är en mötesplats för hela Hisingen – här förenas kulturer i en enda stor fotbollsfamilj. Här öser gulsvarta laget in mål, och här drömmer yngre förmågor om att en dag få göra allsvensk premiär. Upplev fotbollskultur på Bravida Arena!

Kontakt

Bravida Arena
Inlandsgatan 48 417 15 Göteborg gotevent@gotevent.se
Hitta hit