Hoppa till innehåll

Bravida Arena

BK Häcken Dam

Spelare i BK Häckens damlag som står i en cirkel och håller om varandra.

Se BK Häckens hemmamatcher på Bravida Arena

BK Häckens damlag fortsätter att kämpa bland topplagen i OBOS Damallsvenskan  under fotbollssäsongen 2024. Välkommen till Hisingen och Bravida Arena för att heja fram laget till nya framgångar.

I fjol slutade BK Häckens damlag på en andraplats i OBOS Damallsvenskan. Detta efter en otroligt jämn kamp där endast målskillnaden var avgörande. Nu blickar laget framåt och du är välkommen att heja på under hela säsongen.

Att se det gulsvarta Hisingslaget spela match på hemarenan är en fantastisk upplevelse. Kom och ta del av stämningen på läktaren när BK Häcken äntrar fotbollsplanen till inmarschlåten ”Från Hisingen till framtiden” och skjuter in bollar i mål. Med en otrolig trupp där bland annat landslagsspelarna Rosa Kafaji och Josefine Rybrink ingår blir det en oförglömlig upplevelse på hemmaplan.

Vi ses på Bravida Arena!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se och bkhacken.se.

För en tryggare match

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: BK Häckens säkerhetsåtgärder.

Biljetter

Biljetter köper du enklast via bkhacken.ebiljett.nu. Om matchen du letar efter inte finns på biljettsidan kan det bero på att den inte är släppt för försäljning ännu.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. De närmsta hållplatserna är Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplatser bokas via BK Häcken. En medföljare får följa med fritt per biljett. Placering längst fram i mitten på sektion E.

Läs mer om tillgängligheten på Bravida Arena.

Hörselslinga

Via appen Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga). Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom även ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Mat & dryck

På Bravida Arena finns flera kiosker som erbjuder mat, dryck och snacks. På utvalda matcher finns det dessutom foodtrucks på plats. Missa inte heller Getingbaren som är placerad i direkt anslutning till sektion G.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Biljettkassa

Biljettkassan öppnar två timmar innan avspark och är placerad vid entrén AB. Notera att biljettkassan är kontantfri.

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Bravida Arena. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Bravida Arena! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på bkhacken.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}