Hoppa till innehåll

Vanliga frågor och svar om Bravida Arena

Ska du gå på match på Bravida Arena? Bland våra frågor och svar hittar du praktisk information inför ditt besök.

Observera att informationen på den här sidan är generell. Evenemangsspecifik information publiceras på evenemangets sida.

Hur tar jag mig till arenan?

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till evenemanget om du har möjlighet. De närmsta hållplatserna är Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Om du ändå behöver ta bilen hittar du närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg eftersom det sker många vägarbeten i staden just nu. Tänk gärna på att samåka!

Vad finns det för matutbud?

På Bravida Arena finns flera stycken kiosker och Food Trucks som erbjuder mat, snacks och drycker. På sektion G hittar du även Getingbaren.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Hur är tillgängligheten?

För dig med behov av rullstolsplats finns det längst fram i mitten på sektion E. Vid sektionen finns även tillgänglighetsanpassade toaletter samt en kiosk. Rullstolsplatserna bokas via BK Häcken eller Utsiktens BK.

Läs mer om den fysiska tillgängligheten på Bravida Arena i Tillgänglighetsdatabasen.

Vid vissa evenemang kan du få syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud via vår app Got Event Tillgänglighet

Får jag ta med barnvagn?

Det går bra att ta med barnvagnen till Bravida Arena, men den får inte tas med upp på läktaren. Vår rekommendation är att du ställer barnvagnen under läktaren och låser fast den med medhavt lås.

Får jag ta med kamera?

Mobilkameror och små kompaktkameror är tillåtna, men systemkameror och annan professionell ljud- och bildinspelningsinstrument får inte tas med in på Bravida Arena. Avser du att använda bilderna för kommersiellt bruk måste du vara ackrediterad fotograf under evenemanget.

Kan jag röka någonstans på arenan?

Nej, Bravida Arena är en rökfri arena. Lagen om tobak och liknande produkter innebär att rökning är förbjuden både inne i och utanför arenan. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka. Den som lämnar arenan efter inträde har inte rätt till återinträde. Rökförbudet innefattar även e-cigaretter. 

Får jag ta med min hund?

Nej, tyvärr inte. Endast ledarhundar är välkomna på Bravida Arena.

Får jag ta med min väska?

Den 1 november beslutade Polismyndigheten om totalt väskförbud på större evenemang. Läs mer om väskförbudet på polisen.se. För mer information inför just ditt arenabesök, vänligen se "Bra att veta" under respektive evenemang.

Finns det garderob?

Nej, det finns tyvärr ingen garderob på Bravida Arena.

Vilka sektioner har tak?

På Bravida Arena är alla platser under tak, men det är ingen garanti för att slippa att bli blöt vid regn och hårda vindar.

Hur arbetar Got Event med säkerheten?

Tryggheten för besökarna på våra arenor är alltid en prioriterad fråga.
Det är arrangören som har huvudansvar för säkerheten inför och under ett evenemang. Vi arbetar tätt tillsammans med arrangören och berörda myndigheter inför och under varje evenemang.

Det är förbjudet att medföra föremål som kan tillfoga annan person skada.

Läs mer här: säkerhetsarbetet på våra arenor.

Jag glömde kvar något på arenan – vad gör jag?

Kontakta oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig vidare.

Övriga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga? Mejla oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig. Vid biljettfrågor hänvisar vi till aktuell arrangör.

;