Hoppa till innehåll

Appen Got Event Tillgänglighet

En person som håller i en mobiltelefon som visar teckenspråkstolkning på skärmen. I bakgrunden syns en scen.

Syntolkning, teckenspråkstolkning och arenaljud i din telefon

Vi på Got Event vill att fler ska ha möjlighet att uppleva magiska ögonblick på våra arenor. Därför har vi utvecklat appen Got Event Tillgänglighet. Med hjälp av den blir våra arenor mer tillgängliga för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörslinga).

Som evenemangsbesökare blir man ofta hänvisad till en specifik plats för att kunna ta del av syntolkning, teckenspråkstolkning eller hörselslinga. Med appen Got Event Tillgänglighet får du i de flesta fall istället möjlighet att välja valfri stå- eller sittplats på arenan eftersom funktionerna finns tillgängliga direkt i din mobiltelefon och medhavda hörlurar. I appen kan du även läsa information om kommande evenemang och matutbudet på våra arenor med mera.

Ladda ner appen för iPhone:
Hämta i App Store.

Ladda ner appen för Android:
Hämta i Google Play.

Observera att tillgängliga funktioner i appen kan variera på olika evenemang och arenor. Om du är intresserad av ett evenemang som saknar tolkning eller hörselslinga kan du kontakta oss på eventinfo@gotevent.se så försöker vi att lösa funktionen som du är i behov av.

;