Köp biljetter här!

Det finns flera sätt att köpa biljetter och presentkort* till våra evenemang. Vilket passar dig bäst?

Got Event Biljett

Köp direkt
Ullevi biljettkassa, Paradentrén, Göteborg
Enbart kortbetalning!
* Här köper du presentkort, som du kan använda för att köpa biljetter eller mat på Arena Restaurant & Bar.
Se öppettider här

Ombyggnationen av Scandinavium - så här berörs du som kund:
I samband med ombyggnationen av Scandinavium under våren och sommaren 2017 kommer även biljettkassan att byggas om. Detta innebär att vi kommer att flytta vår ordinarie kassa från Scandinavium till Ullevi (vid Paradentrén).

Sista dagen vi har öppet på Scandinavium är onsdagen den 10 maj. Flyttstängt torsdagen och fredagen den 11-12 maj. Måndagen den 15 maj öppnar vi upp på Ullevi och då med öppettiderna måndag - fredag 12.00 - 16.00.
Denna kassa är kontantfri.

Vi räknar med att flytta tillbaka till Scandinavium runt den 11 september. Mer information kommer när vi närmar oss nyöppning.

Övriga biljettkassor kommer att ha öppet på respektive arena precis som vanligt i samband med evenemang.

Ring
Ticketmaster: 0771-70 70 70
Ordinarie öppettider
Måndag - fredag, kl. 09.00 - 17.00

Lördagar: kl. 10.00 - 14.00 endast mejl:

info@ticketmaster.se

Ticketmaster & Biljettombud

www.ticketmaster.se (alltid öppet)
Se lista över alla Biljettombud

Frågor om biljetter och evenemang

Om du har frågor om våra evenemang och/eller dina biljetter: skicka ett mejl till eventinfo@gotevent.se (du kan däremot inte boka biljetter genom den här mejladressen).

Jag vill först läsa vanliga frågor och svar om biljetter och arenabesök på Scandinavium, Ullevi och Gamla Ullevi 

Viktig information om din biljett!

Bild på Scandinavium efter ombyggnad 2017. Entréerna har stora glaspartier och det finns en ny restaurang med en ny trappa.

Klassiska Scandinavium moderniseras

Sammanlagt investeras drygt 100 miljoner kronor nu i Scandinavium och bedömningen är att arenan därmed ska fortsätta vara konkurrenskraftig och attraktiv för arrangörer och besökare i ytterligare 15 år. Första etappen har bland annat omfattat fler rullstolsplatser, RWC (toaletter anpassade för rullstol) och rullstolsramp samt brand och utrymningsåtgärder för att öka publikkapaciteten på arenagolvet, t.ex. breddning av läktargångar och brandjalusier. Andra etappen, som är den som kommer märkas utifrån och som innebär större ingrepp i fastigheten, omfattar en större omvandling av Scandinaviums entrébyggnad. Kontorsvåningen på plan 2 genomgår en total ombyggnad. Här blir nu istället en modern evenemangsrestaurang med kök. Den nya restaurangen tar 400 sittande gäster och har en maxkapacitet för 700 personer. Entréhallen på plan 1 utökas med ny entré för besökare. Även hiss och nya trapphus tillkommer. Arenan "öppnas upp" och fasaden mot Valhallagatan och Skånegatan får ett nytt tydligare uttryck. Det gamla skärmtaket tas bort och ersätts med en entrébalkong. Nya större glaspartier sätts in på hela plan 2 och vid biljettkassan. Ny modern skyltning förstärker helheten. Den utvändiga marken runt arenan renoveras och får samtidigt en uppgradering. Ytskikt, trappor, räcken, rullstolsramp och belysning kommer att ses över i sin helhet. Här kan du läsa mer om moderniseringen av Scandinavium:Got Events vd Lotta Nibell: "Scandinavium ska fortsätta att leverera"