Got Event Biljett

Got Event Biljett säljer biljetter till de flesta evenemang i och runt Göteborg samt till många evenemang i övriga landet. Du kan även köpa vårt presentkort som du kan använda till biljetter eller en restaurangupplevelse på Scandinavium. Du hittar oss i Valhallabadets reception på Valhallagatan 3. Kassan är kontantfri.

Öppettider

Öppettiderna är vardagar klockan 10:00–17:00. Vid större biljettsläpp kan biljettförsäljningen ibland ske via Scandinaviums biljettkassa som vanligtvis öppnar klockan 09:00. På sidan för det specifika evenemanget hittar du aktuell information om vilken biljettkassa som gäller samt vilka öppettider det är på själva evenemangsdagen. Se kommande evenemang.

Öppettider övriga biljettkassor

Frågor om biljetter och evenemang

Om du har frågor om våra evenemang eller dina biljetter kan du nå oss på telefon 031-368 44 52. Vi svarar vardagar mellan 12:00–14:00. Övriga tider är du välkommen att mejla oss på eventinfo@gotevent.seGäller det övriga frågor hänvisar vi istället till gotevent@gotevent.se.

Vanliga frågor och svar.

Ticketmaster

Har du frågor till Ticketmaster kan du kontakta dem via:

Ordinarie öppettider:

Måndag–fredag: klockan. 09:00–17:00.
Lördag: Telefontid klockan 13:00–17:00 och svarar på mejl, privata meddelanden på Facebook och ärenden via webbplatsen klockan 10:00–14:00.
Söndag: Stängt.

Biljettombud

Se lista över Ticketmasters Biljettombud.