Hoppa till innehåll

Rullstolsbiljetter

Här finns information för dig som är i behov av rullstolsbiljetter.

Bokning av rullstolsbiljetter

Rullstolsplatser till evenemang på våra arenor bokas oftast via Ticketsmasters Tillgänglighetslinje på telefonnummer +46 (0) 776-70 77 77 eller direkt via Ticketmasters webbplats. Gäller det en fotbollsmatch bokas rullstolsplatserna via hemmalaget.
Undantag kan förekomma och det framgår i sådana fall i informationen om det aktuella evenemanget. Se kommande evenemang.
För rullstolsplats gäller alltid max en (1) ledsagare per rullstol.

Rullstolsplatser på Scandinavium

På konserter och musikevenemang är rullstolsplatserna placerade på rad 6 på sektion C, D, (G), R och T. På hockey och andra idrottsevenemang finns rullstolsplatser på sektionerna C, D, G, J, K, R och T. Entré via huvudentrén Valhallagatan 1.

Läs mer om tillgängligheten på Scandinavium i tillgänglighetsdatabasen.

Rullstolsplatser på Ullevi

Använd entré 9 och ta hissen till sektion U. Bakom rullstolsläktaren finns två rullstolstoaletter.

Läs mer om tillgängligheten på Ullevi i tillgänglighetsdatabasen.

Rullstolsplatser på Gamla Ullevi

Rullstolsplatserna på Gamla Ullevi är belägna på sektion K, rad 1 (långsida till höger om press- och hedersläktare). Rullstolstoalett finns.

Läs mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi i tillgänglighetsdatabasen.

Rullstolsplatser på Bravida Arena

Rullstolsplatserna på Bravida Arena är belägna på sektion E, rad 1 (mitten långsida, sittplats). Rullstolstoalett finns.

Läs mer om tillgängligheten på Bravida Arena i tillgänglighetsdatabasen.

Rullstolsplatser på Frölundaborg

Rullstolsplatserna på Frölundaborg är placerade på sektion H vid hockeymatcher och sektion N vid konserter. Rullstolstoalett finns.

Vid evenemang med fler än 1000 besökare: använd den ordinarie entrén mot Slottskogsgatan för att nå rullstolsplatserna. Här finns både hiss och trappor.

Vid evenemang med färre än 1000 besökare: använd entrén mot Friidrottens Hus på andra sidan byggnaden för att nå rullstolsplatserna. Ingången är uppför de breda ståltrapporna. Har man svårt att gå i trappor kan man istället välja att ta gångvägen upp till rullstolsentrén på samma sida av byggnaden.

Läs mer om tillgängligheten på Frölundaborg i tillgänglighetsdatabasen.

;