IFK Göteborg - GIF Sundsvall

IFK Göteborg
VS
GIF Sundsvall
Gamla Ullevi
80 - 350 SEK

Biljetter släppta

Köp biljetter
Föregående Nästa

På lördag spelas inte bara en, utan två matcher för att hylla IFKs forne lagkapten Stefan "Linkan" Lindqvist.

Hallänningen var en av de drivande krafterna mot återkommande framgångar, vilka gav eko i hela fotbollsvärlden. Han var motorn och den lojala lagspelaren som alltid satte laget framför jaget. 

”Linkan” kom till Blåvitt 1991 och gjorde fram till 1996 hela 349 a-lagsmatcher och 38 mål. En legendar som i dag går sin tuffaste match med en fruktad sjukdom som motståndare på andra planhalvan.

Då allsvenskan startar på hemmaplan mot GIF Sundsvall är det en match som ska ramas in av blåvita legendarer i allmänhet och ”Linkan” i synnerhet.
Storspelare några år tillbaka ska under ledning av Roger Gustafsson spela en förmatch mot Halmstad BK, där nuvarande förbundskaptenen Janne Andersson kommer att leda laget. IFK och HBK var de klubbar där ”Linkan” tillbringade den största delen av sin elitkarriär. Avspark för förmatchen är kl 14.30 och entréerna öppnar kl 14.15.

Det kommer också att genomföras en insamling till en nystartad fond som startats av Ulrika Lindqvist och IFK Legends som går till forskning kring ALS. Läs mer här

Vi syns på Gamla Ullevi lördag 6 juli.
Av flera anledningar.

Biljetter

Pris 80 - 350 SEK Köp biljetter Biljetter släppta

Got Event Biljett

Valhallabadet reception

Se öppettider

Biljettinformation

Tänk på att köpa din biljett till matchen i god tid. Du kan köpa biljetter online fram tills 1 timma innan avspark. 

För telefonbokning ring Ticketmaster på 0771-70 70 70, ordinarie öppettider
måndag - fredag, kl. 09.00 - 17.00

Observera att det också är billigare att köpa i förköp då biljettpriset går upp med 20 kr per biljett om du köper i kassan på Gamla Ullevi på matchdagen.

Vanliga frågor och svar om biljetter