Hoppa till innehåll

Valhalla IP

IFK Göteborg Dam

Fotbollssäsongen 2024

IFK Göteborgs damlag står i en ring och laddar inför match.

Se IFK Göteborgs hemmamatcher på Valhalla IP

Mellan Ullevi och Scandinavium ligger Valhalla IP som är IFK Göteborgs damlags hemmaarena. Välkommen dit för att heja på det blåvita laget under hela fotbollssäsongen!

Ta chansen att uppleva IFK Göteborgs damlag på hemmaplan. 2024 ser vi fram emot en spännande säsong i Division 1 där Göteborgslaget ställs mot flera tuffa motståndare. Det blir många närkamper, tajta matcher och snygga mål. Ta din plats på läktaren och stötta det blåvita laget i kampen om ett avancemang mot Elitettan.

Vi ses på Valhalla IP!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Behöver du låsa in din väska hänvisar vi till effektförvaringen på Centralstationen. Mer information hittar du på polisen.se.

För en tryggare match

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: IFK Göteborgs säkerhetsarbete

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. Den närmsta hållplatsen heter Scandinavium. Därifrån är det en kort promenad till Valhalla IP. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplatser bokas via IFK Göteborg. En medföljare får följa med fritt per biljett. Placering på sektion A1.

Läs mer om tillgängligheten på Valhalla IP.

Mat & Dryck

Det finns en kiosk på Valhalla IP. Specifik information om utbudet i kiosken kommuniceras på ifkgoteborg.se inför aktuell match.

Observera att det inte är tillåtet att ta med egen mat och dryck in på arenan.

Barnvagnar

På grund av säkerhetsskäl är det inte rekommenderat att ta med sig barnvagnen till Valhalla IP.

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Valhalla IP. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Valhalla IP! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på ifkgoteborg.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}