Hoppa till innehåll

Gamla Ullevi

IFK Göteborg Herr

Fotbollssäsongen 2024

Gamla Ullevis läktare som är fyllda av IFK Göteborgs-supportrar som håller upp blåvita tifon.

Se IFK Göteborgs hemmamatcher på Gamla Ullevi

Välkommen att uppleva IFK Göteborg i Allsvenskan 2024! Att se Blåvitt spela på hemmaplanen Gamla Ullevi är en alldeles speciell upplevelse från början till slut.

Med 18 SM-guld och ett flertal cuptitlar levererar IFK Göteborg enastående fotboll, och tillsammans med de hängivna supportrarna som fyller läktarna blir varje match en minnesvärd upplevelse. Kom och ta del av stämningen och stötta Göteborgslaget mot seger på hemmaplan.

Som publik får du uppleva den vackra inmarschen där alla blåvita supportrar sjunger med i Joel Almes ”Snart skiner Poseidon”, fantastiska tifon, maskoten Leo och ett lag som lovat att ge allt ända fram till slutsignalen.

"Vi kan inte lova att vinna varje match eller ta guld varje år, men ett löfte kan vi ge här och nu: IFK Göteborg ger allt till slutsignalen. Sen fortsätter vi kämpa."

Vi ses på Gamla Ullevi!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Behöver du låsa in din väska hänvisar vi till effektförvaringen på Centralstationen. Mer information hittar du på polisen.se.

För en tryggare match

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: IFK Göteborgs säkerhetsarbete

Biljettfrågor

Biljettfrågor hänvisas till biljetter@ifkgoteborg.se eller telefon 031–703 73 00.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. De närmsta hållplatserna är Drottningtorget, Polhemsplatsen, Åkareplatsen, Heden, Ullevi Norra och Ullevi Södra. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Biljettkassa

Biljettkassorna öppnar två timmar innan avspark.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplatser bokas via IFK Göteborg. En medföljare får följa med fritt per biljett. Ingång via entré 9 med placering längst fram på sektion K.

Läs mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi.

Hörselslinga

Via appen Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga). Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom även ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Syntolkning

Matcherna syntolkas via appen Got Event Tillgänglighet. Syntolkningen är i form av TV-kommentering via Discovery+. Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Mat och dryck

Inne på Gamla Ullevi finns flera kiosker. Bland utbudet finns snacks och lättare tilltugg som korv med bröd, wraps och pizzaslices. Gamla Ullevis mat- och dryckesutbud.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Barnvagnar

Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att ta med sig barnvagnar in på Gamla Ullevi. Utanför entré 4 finns plats för barnvagnsparkering. Ytan är obevakad och vi råder dig att ta med ett eget lås för att låsa fast vagnen. Observera att IFK Göteborg eller Got Event inte tar ansvar för de vagnar som lämnas på platsen.

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Gamla Ullevi. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Gamla Ullevi! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på ifkgoteborg.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}