Hoppa till innehåll

Trerätters i Pouls Restaurang

Njut av en god trerättersmeny innan showen

Två våningar upp från Scandinaviums foajé hittar du Pouls Restaurang. Hit är du och ditt sällskap välkomna för att njuta av en god trerättersmeny innan det är dags för huvudakten att gå på scen. Kom ihåg att boka bord senast tre dagar före evenemanget!

Meny 1

Serveras fram till och med 7 maj.

Vegetariskt, 465 kronor per person

Förrätt: Råbiff på portobellosvamp & rostad rödbeta med friterad kapris, senapskräm samt rotfruktschips.

Huvudrätt: Friterade ris- & getostbollar med färsk tomatragu serveras med honungsrostad palsternacka samt potatisgalette.

Efterrätt: Citroncheesecake med myntamyltade bär och smulad maräng + kaffe.

Fisk, 595 kronor per person

Förrätt: Serranoskinka serveras med kronärtskockspuré och sparris samt bakade cocktailtomater.

Huvudrätt: Bakad torskrygg toppad med rökt lax, spenat och skummad musselsås samt kokt småpotatis.

Efterrätt: Citroncheesecake med myntamyltade bär och smulad maräng + kaffe.

Kött, 595 kronor per person

Förrätt: Serranoskinka serveras med kronärtskockspuré och sparris samt bakade cocktailtomater.

Huvudrätt: Långbakad ryggbiff med karamelliserad schalottenlök, savoykål, bacon & rödvinsås. 

Efterrätt: Citroncheesecake med myntamyltade bär och smulad maräng + kaffe.


Meny 2

Serveras från och med 8 maj.

Vegetariskt, 465 kronor per person

Förrätt: Grön sparris med tångcaviar och citron-gräslöks majonnäs.

Huvudrätt: Friterade ris- & getostbollar med färsk tomatragu serveras med honungsrostad palsternacka samt potatisgalette.

Efterrätt: Citroncheesecake med myntamyltade bär och smulad maräng + kaffe.

Fisk, 595 kronor per person

Förrätt: Grön sparris med citron och gräslökshollandaise samt forellrom.

Huvudrätt: Bakad torskrygg toppad med rökt lax, spenat och skummad musselsås samt kokt småpotatis.

Efterrätt: Citroncheesecake med myntamyltade bär och smulad maräng + kaffe.

Kött, 595 kronor per person

Förrätt: Grön sparris med citron och gräslökshollandaise samt forellrom.

Huvudrätt: Långbakad ryggbiff med karamelliserad schalottenlök, savoykål, bacon & rödvinsås. 

Efterrätt: Citroncheesecake med myntamyltade bär och smulad maräng + kaffe.

Kontakt

;