chokladkaka och bar

Addera mat till din arenaupplevelse!

Ska du gå på match eller konsert på Scandinavium, Gamla Ullevi och Ullevi? Eller någon av våra andra arenor? Då har du världens chans att plussa på din upplevelse genom att besöka någon av våra restauranger och barer. Våra menyer är utformade för att passa hela familjen. Bon appétit och skål!

Scandinavium 

Scandinaviums restaurangverksamhet drivs av Got Event. Här satsar vi på klassiska vällagade rätter, ofta med ekologiska råvaror. Vi erbjuder både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

I arenan hittar du:

Ytterligare alternativ är McDonald's.

Bokningar restaurangen, VIP-loungen och övriga lokaler:
Yngve Olausson, Restaurangchef
Telefonbokning vardagar kl. 10.00 - 16.00.

 

Porträttbild på Yngve Olausson

Yngve Olausson

Restaurangchef restaurangscandinavium@gotevent.se 031 - 368 44 93

På våra övriga arenor ser det ut så här.

Bravida Arena

På Bravida Arena är det BK Häcken som ansvarar för restaurangverksamheten och kioskerna. Här finns The Picnic Lounge som serveras "field food" från hela världen och de unika kioskerna med sin egen design, bl.a Hassans kiosk & butik, El Seto de Hisingen och Rambergsvallens Livs.
Vidare till: BK Häcken

Ullevi 

På Ullevi hittar du restaurangen Ullevi Restaurang, Restaurang Pylonen (lunch) och Ullevi Lounge (festlokal för upp till 600 personer). Här finns alla möjligheter att arrangera konferens eller fest med catering. Runt hela arenan finns också kiosker. Restaurangerna och kioskerna drivs av Rasta Group.
Vidare till: Rasta Group

Gamla Ullevi 

På Gamla Ullevi hittar du restaurangerna 12:ans Salong (lounge, restaurang och lunch), Il professore (sportsbar) och Bar Allians (bar/lounge). Runt hela arenan finns också kiosker. Restaurangverksamheten och kioskerna drivs av Rasta Group. På arenan finns också Max Hamburgare.
Vidare till: Rasta Group

Frölundaborg

I Frölundaborg är det Restaurang Frölundaborg som driver restaurangen och kioskerna.
Vidare till: Restaurang Frölundaborg

Valhalla IP

På Valhalla IP finns kiosker som Kopparbergs/Göteborg FC driver.

Valhallabadet 

På Valhallabadet hittar du ZETA Café. Här erbjuds fika och dagens lunch under badets öppettider, och har flera varianter på kaffe. Dessutom hittar du här fyllda baguetter till förmånliga priser. Du kan också välja att ha företags- och föreningsevenemang samt barnkalas. Ring 031-20 42 00 så får du veta mer!

Bild på Scandinavium efter ombyggnad 2017. Entréerna har stora glaspartier och det finns en ny restaurang med en ny trappa.

Klassiska Scandinavium moderniseras

Sammanlagt investeras drygt 100 miljoner kronor nu i Scandinavium och bedömningen är att arenan därmed ska fortsätta vara konkurrenskraftig och attraktiv för arrangörer och besökare i ytterligare 15 år. Första etappen har bland annat omfattat fler rullstolsplatser, RWC (toaletter anpassade för rullstol) och rullstolsramp samt brand och utrymningsåtgärder för att öka publikkapaciteten på arenagolvet, t.ex. breddning av läktargångar och brandjalusier. Andra etappen, som är den som kommer märkas utifrån och som innebär större ingrepp i fastigheten, omfattar en större omvandling av Scandinaviums entrébyggnad. Kontorsvåningen på plan 2 genomgår en total ombyggnad. Här blir nu istället en modern evenemangsrestaurang med kök. Den nya restaurangen tar 400 sittande gäster och har en maxkapacitet för 700 personer. Entréhallen på plan 1 utökas med ny entré för besökare. Även hiss och nya trapphus tillkommer. Arenan "öppnas upp" och fasaden mot Valhallagatan och Skånegatan får ett nytt tydligare uttryck. Det gamla skärmtaket tas bort och ersätts med en entrébalkong. Nya större glaspartier sätts in på hela plan 2 och vid biljettkassan. Ny modern skyltning förstärker helheten. Den utvändiga marken runt arenan renoveras och får samtidigt en uppgradering. Ytskikt, trappor, räcken, rullstolsramp och belysning kommer att ses över i sin helhet. Här kan du läsa mer om moderniseringen av Scandinavium:Got Events vd Lotta Nibell: "Scandinavium ska fortsätta att leverera"

Bokningsförfrågan - obs detta är endast en förfrågan och ej en bokning.