Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor som vi brukar få om biljetter och evenemang på våra arenor.

Du kan välja att gå direkt till den arena som din fråga gäller: 

Hittar du inte svaret på din fråga? Mejla oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig gärna.

Hur arbetar Got Event med säkerheten på sina arenor?

Tryggheten för besökarna på våra arenor är alltid en prioriterad fråga. Exakt hur vi arbetar med säkerheten är tyvärr ingenting som vi kan kommentera.
Det är arrangören som har huvudansvar för säkerheten inför och under ett evenemang. Vi arbetar tätt tillsammans med arrangören och berörda myndigheter inför och under varje evenemang.

Varför är det 13-årsgräns på vissa evenemang?

Enligt svensk lag får inte barn under 13 år utsättas för ljud över 110 dB, därför att ett barns hörsel är känsligare än hos en vuxen person och därför lättare kan få en hörselskada. 
Viktig information om 13-årsgräns.

Vilka öppettider har Got Event Biljett?

Got Event förmedlar biljetter för arrangörs räkning. Vår biljettkassa på Valhallabadet är öppen vardagar klockan 07:00–19:00.
Vid ett fåtal biljettsläpp sker biljettförsäljningen istället via Scandinaviums biljettkassa som då öppnar klockan 09:00. 

När är det tillåtet att börja köa utanför biljettkassan vid biljettsläpp?

Det är tillåtet att börja köa klockan 07:00 samma dag som biljetterna släpps.

Kan jag köpa presentkort hos Got Event Biljett?

Ja, du kan köpa presentkort som gäller för de evenemang som vi förmedlar biljetter till. Presentkorten kan endast lösas in hos oss på Got Event Biljett. För mer information och köp kontakta eventinfo@gotevent.se.

Vad är serviceavgift?

Serviceavgift är en avgift som vi tar ut för att täcka våra kostnader för vårt biljett- och försäljningsnät. Vid inställt eller flyttat evenemang återbetalas ej denna serviceavgift.

Ersätter Got Event biljetter om jag inte kan gå eller har tappat bort min biljett?

Nej, vi ersätter inte biljetter. Biljetterna är en värdehandling. Vänd dig till arrangören för eventuell ersättning.

Jag har köpt biljett i andra hand, kan ni på Got Event Biljett se om den är äkta?

Nej, det kan vi tyvärr inte. Först när biljetten skannas vid själva inpasseringen till arenan går det att avgöra om biljetten är äkta eller inte. Vi rekommenderar därför att du alltid köper biljetter hos Ticketmaster eller auktoriserade biljettombud.
Biljettvillkor.

Vilka hålltider har evenemanget? När börjar och slutar det?

Du hittar aktuella tider på respektive evenemangssida bland kommande evenemang. Hålltider får vi i regel veta först några dagar innan evenemanget, och vi publicerar dem då på respektive evenemangssida. Observera att vi inte kan meddela en exakt sluttid för evenemang. Ta för vana att besöka evenemangssidan, där kan information uppdateras ända fram till evenemangsstart. 

När är insläppet till evenemanget?

Det varierar beroende på evenemang. Närmare evenemanget finns ytterligare information på respektive evenemangssida bland kommande evenemang. Ta för vana att besöka evenemangssidan, där kan information uppdateras ända fram till evenemangsstart.

Får jag ta med mig kamera in på arenan vid evenemang?

Systemkamera eller annan professionell ljud- och bildinspelningsinstrument får inte tas med in på arenan. Avser du att använda bilderna för kommersiellt bruk måste du vara ackrediterad fotograf under evenemanget. Mobilkamera eller liten kompaktkamera är oftast tillåtet att ta med sig, men inte alltid.  Information om vad som gäller på det evenemang du ska besöka publiceras på evenemangssidan för det evenemang du ska gå på, som du hittar bland våra kommande evenemang. Vi kommer även att mejla ut informationen till dig några dagar innan evenemanget äger rum.

Vad händer om ett evenemang blir inställt?

Har du biljetter till ett evenemang som blir inställt kommer du att få information via mejl om vad som gäller. Beslut om inställt evenemang och återbetalning av biljett fattas av arrangören.

Vem bestämmer biljettvillkoren?

Arrangören bestämmer biljettvillkoren.

Får jag ta med mig min hund?

Nej, tyvärr inte. Endast ledarhundar är välkomna på våra arenor.

Vad gör jag om jag är missnöjd med något på evenemanget?

Eventuella klagomål ska alltid framföras direkt på plats till arenans läktarvärdar.