Gothenburg Horse Show 2017

21 februari - 26 februari 2017

Äntligen är det dags - nu är alla hästar och ryttare på plats!

Den 21 – 26 februari 2017 är Gothenburg Horse Show äntligen tillbaka i Scandinavium. ​Gör er redo för en fullspäckad vecka med fantastisk ridsport, flera nya inslag i programmet och en extra dag!

Gothenburg Horse Show är ett miljödiplomerat evenemang

Som ett led i att minska miljöpåverkan ytterligare från våra evenemang, har vi åter miljödiplomerat evenemanget Gothenburg Horse Show. Det innebär att vi inkluderar miljöfrågan i hela arbetet med evenemanget, från planering till genomförande och uppföljning. Det innebär också att vi arbetar med att göra aktiva och medvetna val som minskar vår skadliga påverkan på miljön inom exempelvis områdena mat & dryck, transporter, inköp av produkter och avfallshantering.

Gothenburg Horse Show är ett miljödiplomerat evenemang

Tävla om att ta fram ett miljösmart hinder!

Lövsta Future Challenge, Svenska Ridsportförbundet och Gothenburg Horse Show utlyser nu en tävling med syfte att få fram ett miljösmart hinder. Tävlingen är öppen för alla och tävlingsbidraget skickas in i form av en ritning. Det vinnande bidraget byggs av en professionell hinderbyggare och används på banan under Scandinavium. Vinnaren kommer själv att kunna vara på plats då första pris är 20 biljetter till Gothenburg Horse Show 2017. Tävla här Regler för tävlingen

Tävla om att ta fram ett miljösmart hinder!