Gamla Ullevi fyllt av blåvita supportrar.

IFK Göteborg

IFK Göteborg
VS
IF Elfsborg
Gamla Ullevi
80 - 395 SEK

Seriestart uppskjuten

Köp biljetter
Föregående Nästa

Datum ej fastställt

Seriestarten för Allsvenskan är uppskjuten och arbetet med att sätta nya datum är igång. Vi uppdaterar våra sidor så fort vi vet mer.

Läs mer information på Svensk Elitfotbolls webbplats.

Att se Blåvitt spela på sin hemmaarena Gamla Ullevi är en alldeles speciell upplevelse från början till slut. Som publik får du uppleva den vackra inmarschen där alla blåvita supportrar sjunger med i Joel Almes ”Snart skiner Poseidon”, fantastiska tifon, maskoten Leo och ett lag som lovat att ge allt ända fram till slutsignalen.

”Vi kan inte lova att vinna varje match eller ta guld varje år, men ett löfte kan vi ge här och nu: IFK Göteborg ger allt till slutsignalen. Sen fortsätter vi kämpa.”

En fotbollsfest för stora och små

IFK Göteborg välkomnar supportrar i alla åldrar till sina matcher. För unga fans finns det två extra roliga läktare; Familjeläktaren och Young Fellows. På Familjeläktaren arrangeras roliga aktiviteter som ansiktsmålning, fiskedamm och tatueringsverkstad för familjer med barn upp till 15 år och på Young Fellows får unga mellan 9 och 15 år hänga utan sina föräldrar och heja på det blåvita laget. På alla hemmamatcher får barnen också chans att träffa IFK Göteborgs maskot; Lejonet Leo!

Vi ses på Gamla Ullevi!

Biljetter

Pris 80 - 395 SEK Köp biljetter Seriestart uppskjuten

Biljettkassa

Valhallabadet reception

Se öppettider