Tre leende IFK Göteborg-spelare i sina blåvita matchställ.

IFK Göteborg
VS
Degerfors IF
Ullevi
Pris ej fastställt

Biljetter släppta

Föregående Nästa

Matchdag på Ullevi för IFK Göteborg

IFK Göteborg välkomnar motståndarlaget Degerfors IF till Ullevi för en match i Allsvenskan. Matchen spelas utan publik. Vi uppmanar alla supportrar att fortsätta att följa rådande restriktioner och inte samlas kring arenan.

Vi är många som längtar efter att få gå på en Blåvitt-match igen. Att se IFK Göteborg spela på hemmaplan är en alldeles speciell upplevelse från början till slut. Som publik får du uppleva den vackra inmarschen där alla blåvita supportrar sjunger med i Joel Almes ”Snart skiner Poseidon”, fantastiska tifon, maskoten Leo och ett lag som lovat att ge allt ända fram till slutsignalen.

"Vi kan inte lova att vinna varje match eller ta guld varje år, men ett löfte kan vi ge här och nu: IFK Göteborg ger allt till slutsignalen. Sen fortsätter vi kämpa."

Stötta laget – köp ett årskort

Vill du stötta IFK Göteborg gör du det bäst genom att köpa ett av de 3000 årskort som laget har släppt. Om och när det är tillåtet att spela inför publik igen kommer det först och främst bli de som köpt årskort som kommer att släppas in på arenan. Läs mer på 3000änglar.se.

Biljetter

Pris Pris ej fastställt Biljetter släppta

Biljettkassa

Biljettkassan är stängd tills vidare.