Hoppa till innehåll

Valhalla IP

Örgryte IS Dam

Fotbollssäsongen 2024

Örgryte IS damlag kramar om varandra medan motståndarlaget ser besvikna ut.

Se Örgryte IS hemmamatcher på Valhalla IP

Välkommen att heja fram Örgryte IS mot nya framgångar under fotbollssäsongen 2024! Här hittar du damlagets alla kommande matcher på hemmaplanen Valhalla IP.

ÖIS damlag startade 2020 och har sedan dess haft stor framgång med många segrar. 2022 avancerade det rödblåa laget upp till division 1 och nu står de redo att ta sig an årets utmaningar. Välkommen att tillsammans med vänner och familj visa ditt stöd från läktaren! 

Örgryte IS bildades 1887 och är landets äldsta och anrikaste fotbollslag. ”Det var vi som lärde Sverige att spela fotboll”, brukar de säga. Det var nämligen ÖIS som spelade och vann den absolut första fotbollsmatchen i Sverige, med 1–0 mot Lyckans Soldater i en match på Heden.

Vi ses på Valhalla IP!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på oisfotboll.se och polisen.se.

För en tryggare match

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: Örgryte IS säkerhetsarbete

Biljetter

Biljetter köps via oisfotboll.ebiljett.nu eller i butiken på ÖIS-gården. Endast förköpta biljetter gäller. Om matchen du letar efter inte finns på biljettsidan kan det bero på att den inte är släppt för försäljning ännu.

Mer biljettinformation.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. Den närmsta hållplatsen heter Scandinavium. Därifrån är det en kort promenad till Valhalla IP. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplatser bokas via Örgryte IS. En medföljare får följa med fritt per biljett. Placering på sektion A1.

Läs mer om tillgängligheten på Valhalla IP.

Mat & Dryck

På Valhalla IP finns en kiosk där du kan inhandla fika. Vid utvalda matcher finns även grill och/eller möjlighet att handla pizza. 

Observera att det inte är tillåtet att ta med egen mat och dryck in på arenan.

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Valhalla IP. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Valhalla IP! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på oisfotboll.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}