Hoppa till innehåll

Gamla Ullevi

EM-kval: Sverige–England

Biljettsläpp 4 juni
Svenska Fotbollförbundet 1904. Sverige.

Sverige ställs mot England i den sista hemmamatchen i EM-kvalet

Det svenska damlandslaget möter England i den tredje och sista hemmamatchen i EM-kvalet. Välkommen till Nationalarenan Gamla Ullevi för att stötta Sverige i den spännande landskampen mot de regerande europamästarna.

Att se det svenska damlandslaget på hemmaplan är en upplevelse fylld av glädje, spänning och inte minst gemenskap. Klä dig i blågult och kom för att stötta det svenska damlandslaget på resan mot EM!

Avsparkstid kommer bekräftas närmare matchen. Biljetter släpps preliminärt i början av juni.

Vi ses på Gamla Ullevi!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Behöver du låsa in din väska hänvisar vi till effektförvaringen på Centralstationen. Mer information hittar du på polisen.se.

För en tryggare match

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. De närmsta hållplatserna är Drottningtorget, Polhemsplatsen, Åkareplatsen, Heden, Ullevi Norra och Ullevi Södra. Hitta den bästa resvägen med hjälp av  Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Föreningsbiljetter

För att köpa föreningsbiljetter behövs en kod. Har er förening inte fått någon kod mejla eventinfo@gotevent.se. Sedan kan du boka via länken i mejlet eller via ticketmaster.se

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se eller telefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med fritt per biljett.

Läs mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi.

Hörselslinga

Via appen Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga). Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom även ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Mat och dryck

Inne på Gamla Ullevi finns flera kiosker. Bland utbudet finns snacks och lättare tilltugg som korv med bröd, wraps och pizzaslices. Gamla Ullevis mat- och dryckesutbud.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Gamla Ullevi. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Gamla Ullevi! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar och svenskfotboll.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}