Hoppa till innehåll

Scandinavium

Alice i Underlandet

Alice i Underlandet bjuder på dans, akrobatik och cirkuskonst för hela familjen

Den ukrainska cirkusteatern Elysium har turnerat Europa runt med cirkusshowen "Alice i Underlandet". Nu har den Skandinavien-premiär hos oss i Göteborg. Ta med hela familjen och kliv in i en förtrollande värld.

Cirkusextravaganzan "Alice i Underlandet", baserad på science fiction-romanen från 1865 av Lewis Carroll, har vunnit den europeiska publikens kärlek och hjärtan. Med fenomenala akrobatiska framträdanden, moderna 3D-bakgrundsscener, unika ljuseffekter och själfull musik tar cirkusteatern Elysium med dig till den fantastiska atmosfären i den legendariska sagan. Möt marsharen, galna hattmakaren, cheshirekatten, drottning Hjärter Dam och huvudpersonen, den modiga Alice. Du kommer att hamna i en virvelvind av fantastiska händelser och upptäcka att ingenting är omöjligt i världen!

Vi ses på Scandinavium!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se.

För ett tryggare evenemang

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se via länkarna nedan eller telefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med fritt per biljett. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T. Entré via Scandinaviums Huvudentré. 

Läs mer om tillgängligheten på Scandinavium.

Ingen åldersgräns

Det här evenemanget har ingen åldersgräns.

Pouls Restaurang

I Pouls Restaurang, två våningar upp från Scandinaviums entré, serveras en säsongsbetonad 3-rättersmeny där du kan välja mellan vegetariskt, fisk eller kött. Boka bord i samband med ditt biljettköp så skickar vi ut aktuell meny när evenemanget närmar sig.

Glöd Kök & Bar

Glöd Kök & Bar hittar du en våning upp från Scandinaviums foajé. Här dukar vi upp en välsmakande buffé som bygger på säsongens grönsaker, kött och tillbehör. Självklart erbjuder vi även vegetariska alternativ.

Boka bord i samband med ditt biljettköp.

Övrig mat och dryck

På Scandinavium finns flera ställen att mätta magen och släcka törsten. Kolla in arenans mat- och dryckesutbud.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Scandinavium! Gå gärna in och följ @ScandinaviumArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}