Hoppa till innehåll

Scandinavium

Disney On Ice

Produced by Feld Entertainment. Disney On Ice. Mickey and Friends. Disney 100.

Disney On Ice presenterar Mickey and Friends

Disney On Ice firar 100-årsjubileum och kommer till Scandinavium med is-showen "Mickey and friends". Ta med hela familjen och fira tillsammans med Musse, Mimmi och deras Disney-vänner.

I "Mickey and friends" får du följa med på en spektakulär resa och återuppleva dina favoritäventyr från Disneysagorna. Se Mirabel och stjärnorna i Encanto när de lär sig att alla har en speciell gåva, segla med Vaiana och Maui för att rädda ön Motunui, få tillbaka sommaren med Anna, Elsa och Olof, sjung och dansa tillsammans med Disneyprinsessorna och låt dig inspireras av den sanna vänskapen mellan gänget från Toy Story, Doris och Nemo. 

Vi ses på Scandinavium!

Disney On Ice produceras av Feld Entertainment® som är en av världens största underhållningsarrangörer. Feld Entertainment står bland annat bakom Monster Jam®, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live!, Sesam Street Live! och Marvel Universe Live! Genom dessa föreställningar har Feld Entertainment underhållit miljontals familjer i mer än 75 länder och på sex kontinenter. Besök feldentertainment.com för mer information.

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se.

För ett tryggare evenemang

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Språk

Föreställningen hålls på svenska.

Hålltider

Föreställningen är cirka 100 minuter inklusive 15 minuters paus.

Boka tacobuffé

I Scandinaviums restaurang Glöd Kök & Bar serverar vi en stor tacobuffé. Självklart med glass till efterrätt!

Boka bord

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se eller telefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med fritt per biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T. 

Läs mer om tillgängligheten på Scandinavium.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Scandinavium! Gå gärna in och följ @ScandinaviumArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på disneyonice.com.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}