Hoppa till innehåll

Bravida Arena

Utsiktens BK

Fotbollssäsongen 2024

Spelare i Utsiktens BK som ger en annan i laget en klapp på ryggen.

Se Utsiktens BK:s hemmamatcher på Bravida Arena

Välkommen till Bravida Arena för att stötta Utsiktens BK mot nya framgångar i Superettan 2024. Klä dig i mörkblått och ta del av den härliga ”Kiken-andan” under hemmamatcherna.

Efter ett snabbt avancemang från Division 4 på bara några år är det ingen tvekan att Utsiktens BK levererar spännande fotboll av bästa sort! Detta vill du såklart inte missa. Välkommen till Hisingen med vänner och familj för att heja på när "Kiken" kämpar för nya avancemang. Kan det kanske bli en plats i Allsvenskan nästa säsong?

Vi ses på Bravida Arena!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se.

För en tryggare match

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i trygga händer

Biljetter

Biljetter köper du enklast via utsiktensbk.ebiljett.nu. Om matchen du letar efter inte finns på biljettsidan kan det bero på att den inte är släppt för försäljning ännu.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan. De närmsta hållplatserna är Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplatser bokas via Utsiktens BK. En medföljare får följa med fritt per biljett. Placering längst fram i mitten på sektion E.

Läs mer om tillgängligheten på Bravida Arena.

Hörselslinga

Via appen Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga). Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom även ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Mat och dryck

På Bravida Arena finns flera stycken kiosker som erbjuder lättare tilltugg, snacks och drycker. 

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Biljettkassa

Biljettkassan öppnar två timmar innan avspark och är placerad vid entrén AB. Notera att biljettkassan är kontantfri.

Rökförbud

Rökning är förbjuden på och utanför Bravida Arena. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Bravida Arena! Gå gärna in och följ Got Event på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på utsiktensbk.se.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}